Monika Hanigovská Rôzne

Víkend v Trnave a okolí? Potešiť môžu aj takéto akcie

Víkend je už tu. Ak ešte neviete, čo s ním, nechajte si poradiť. Stráviť ho môžete aj na takýchto parádnych podujatiach.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Trnave a okolí? Potešiť môžu aj takéto akcie
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Beh oslobodenia

28. apríla pri Obecnom úrade v Chtelnici

Milujete beh? Tak potom si odbehnite do Chtelnice na športové podujatie s názvom Beh oslobodenia. O 10.00 hod. odštartujú dospelí pri Obecnom úrade v Chtelnici a tzv. rámcové kategórie žiactva sa začnú o 9.00 hod. Ako uvádzajú organizátori akcie, prihlášky sa vopred nevyžadujú. Pripravené budú aj lákavé ceny aj tombola. Štartový vklad 2 eurá (platia iba dospelí).

Zdobenie nápisu

28. apríla od 10.00 hod., korzo, Trnava

Korzo bude opäť krajšie! Umelci budú zdobiť 9-metrový tohtoročný hashtag mesta. Zrod nového diela si môžete vychutnať z pohodlného sedenia. Nenechajte si ujsť túto udalosť.

Szidi Tobias & Band

28. apríla od 19.00 hod., v Synagóge – Centre súčasného umenia

Vychutnajte si podmanivé tóny ale aj nezameniteľný hlas herečky a speváčky Szidi Tobias na koncerte Szidi Tobias & Band, ktorý sa uskutoční v Malom Ríme.

Szidi Tobias vystúpi s komornou zostavou v zložení:

  • Milan Vyskočáni – klávesy, gitara, spev
  • Andrej Gál – violončelo
  • Viliam Majer – akordeón

Trnavská hudobná jar

29. apríl od o 19.00 hod., Koncertná sieň Marianum, Trnava

Na svoje si prídu aj milovníci klasickej tvorby. V Trnave zaznie lákavý koncert. Poslucháčom sa predstaví podujatie Trnavská hudobná jar 2018 – Grand Piano Recital.

  • Eugen Indjic / Paríž
  • R. Schmumann, F. Chopin

Výstava vtipov

29. apríl, Nyáryovská kúria, Bučany

V nedeľu si budú môcť návštevníci v Bučanoch po prvýkrát vychutnať výstavu kreslených vtipov známeho hlohoveckého karikaturistu Františka Bojničana. Prirpavená bude jeho výstava s názvom Vo svete humoru Františka Bojničana.

Keďže výstava potrvá len do 15. mája 2018, nenechajte si ujsť príležitosť k jej návšteve. Počas pracovného týždňa bude sprístupnená v utorok a vo štvrtok od 9.00 hod. do 12.00 hod. a v stredu od 14.00 hod. do 17.00 hod.

Divadlo: Nenávidím

29. apríl o 16.00 hod., KD Modranka

Divadlo Kontra uvedie skvelú komédiu o učiteľských peripetiách. Divadelné predstavenie s názvom Nenávidím získalo cenu na Kreminckých gagoch 2013. Vstup je voľný.

Smejko a Tanculienka

29. apríl o 15.00 hod.,Kul­túrny dom, Suchá nad Parnou

Naši najmenší si môžu vychutnať úplne nové predstavenie s chrobáčikmi Smejkom a Tanculienkou. Spolu s nimi si zaspievajú pesničky ako napríklad Motáčik Popletáčik, Sestričky farbičky, Tri prasiatka, Škaredé káčatko, Usmej sa, Ahoj, ahoj ale aj Vajce na vandrovke.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM