Lucia Lauková Správy

Zmeny v doprave pri Trnave: Niektoré prímestské linky sú ODKLONENÉ

Od pondelka sú odklonené niektoré prímestské linky pri Trnave. Dôvodom je plánovaná rekonštrukcia úseku cesty od obce Dolné Orešany po Horné Orešany.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v doprave pri Trnave: Niektoré prímestské linky sú ODKLONENÉ
Zdroj: Arriva

S príchodom nového školského roka sa autobusová doprava na prímestských spojoch v trnavskom regióne vracia nielen do bežného režimu, ale dopravca Arriva Trnava realizoval aj viaceré zmeny vybraných spojov na základe pripomienok samospráv.

Z dôvodu uzavretia a plánovanej rekonštrukcie úseku cesty od obce Dolné Orešany po Horné Orešany pri Trnave sú od pondelka odklonené niektoré prímestské linky. Informoval o tom hovorca spoločností Arriva na Slovensku Peter Stach.

Prečítajte si tiež

Školský režim

Návrat do režimu školského roka znamená vyššiu frekvenciu spojov, žiaci a študenti základných, stredných a vysokých škôl môžu pri cestovaní využiť cestovanie s čipovou kartou spoločnosti.

Platí na linkách mestskej hromadnej dopravy v Trnave, Piešťanoch, Senici a Hlohovci, na prímestských autobusových linkách v týchto okresoch a v rámci Slovenska aj v autobusoch všetkých dopravcov zapojených do systému Slovenského dopravného pasu.

„Zľava na cestovnom ušetrí každému držiteľovi finančné prostriedky, deti nemusia nosiť hotovosť a skráti sa aj čas nastupovania do autobusu,“ uviedol Stach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM