Monika Hanigovská Rôzne

Adam Ďurica o ocenení v Trnave: Takto krásne sa vyznal pre trnavskú fakultu

Len pred nedávnom si prebral v Trnave ocenenie. Pre náš spravodajský portál sa však teraz priznal, čo pre neho takáto cena znamená a čím ho prekvapila.

Ilustračný obrázok k článku Adam Ďurica o ocenení v Trnave: Takto krásne sa vyznal pre trnavskú fakultu
Zdroj: TASR

Známy spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent si pred nedávnom prebral v Trnave ocenenie v rámci VI. ročníka medzinárodnej vedeckej konferencie Advances in Fire and Safety Engineering 2017.

V aule Materiálovotechno­logickej fakulty v Trnave si prevzal cenu za šírenie dobrého mena. Zisťovali sme priamo u speváka hitov ako Mandolína či Neľutujem, čo znamená pre neho takéto ocenenie.

Čo nám prezradil spevák

Bývalý študent Materiálovotechno­logickej fakulty STU bol takouto cenou nielen prekvapený. „Priznám sa, že ocenenie ma veľmi, ale veľmi príjemne prekvapilo a to z toho dôvodu, že ja sa v praxi nevenujem vôbec tomu, čo som vyštudoval a myslel som si, že sa už do školy nikdy nevrátim," prezradil nášmu spravodajskému portálu spevák.

Samotné ocenenie si však spevák veľmi váži. "Ale samozrejme, že si toto ocenenie veľmi vážim a verím, že naozaj šírim dobré meno Materiálovotechno­logickej fakulty v Trnave a že možno aj vďaka tomu sa na túto fakultu hlási stále viac a viac študentov,“ doplnil Adam Ďurica.

Ako dodal prodekan Roman Čička pre vzdelávanie Materiálovotechno­logickej fakulty STU v Trnave, Adam Ďurica vyštudoval študijný program Integrovaná bezpečnosť v študijnom odbore bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM