Monika Hanigovská Kultúra Rôzne

Akcie v Trnave a okolí spríjemnia studený týždeň: Takéto podujatia sa chystajú

V Malom Ríme aj okolí si budeme môcť z čoho vyberať. Počas týždňa sa predstaví "všehochuť" všakovakých podujatí. Pozrite sa na to tiež.

Ilustračný obrázok k článku Akcie v Trnave a okolí spríjemnia studený týždeň: Takéto podujatia sa chystajú
Zdroj: TASR

Medzinárodný bowlingový turnaj

Od 26. februára do 3. marca, Strike Bowling, V. Clementisa, Trnava

Na svoje si prídu aj aktívni Trnavčania. V Trnave sa uskutoční medzinárodný bowlingový turnaj. Ako uvádzajú organizátori akcie, na pláne je celkom jedenásť kvalifikačných rúnd, rozdelených do piatich dní. Prvý súboj začína už 26. februára. Turnaj sa uskutoční vždy v čase od 19.00 do 22.00 hod.

Obchod na korze

27. februára o 19.00 hod., Divadlo Jána Palárika, Trojičné námestie, Trnava

Obchod na korze je dojímavým príbehom dvoch bezbranných ľudí, na mieste ktorých sme sa mohli ocitnúť aj my. Závisí len od doby, v ktorej žijeme. Je veľkou príležitosťou pre herecké a interpretačné, ako aj scénografické stvárnenie témy. Divadlom o kruto smiešnom divadle života. Divákom sa predstaví Boris Srník, Svetlana Janišová, Kveta Stražanová, Igor Kasala, Slavomíra Fulínová, František Novotný a Daniel Straka.

Vychodňarovica 8

27. februára od 21.00 do 05.00, CITY CLUB Trnava, Šrobárová, Trnava

Chlopi i dzifčata, od východu až po západ, rusíni i gorali, tešte sa na trnavskú párty s názvom Východňarovica 8. Príďte sa zabaviť na východniarsky spôsob, zaspievať, či napríklad zatancovať si. O zábavu sa postará skupinka EXOTIK zo Stropkova.

KALI & Majself + HOSŤ

1. marca od 19.00 hod., Kultúrny dom Galanta

Zažite na vlastnej koži koncertné turné slovenskej rapovej scény, dvojice KALI & Majself. Odskočte si na hiphopovú nádielku. Koncert odštartuje v Galante.

Otvorenie Malého Berlína

2. marec, od 19.00 do 00.00 hod., Malý Berlín, Štefánikova, Trnava, Trnava

Po štyroch rokoch čakania sa otvára verejnosti kultúrne centrum Malý Berlín. Návštevníkom sa predstaví MPNP – „Matúš pôjde na párty“, hudobná skupina Billy Barman a sólový producent pochádzajúci z Prešova Petijee.

Benefičný extraligový zápas

2. marca od 19.30 do 21.00, Mestská športová hala Trnava, Rybníková, Trnava

Futsal pomáha Karolovi. Pomôžte a príďte na benefičný extraligový zápas. Podporte dobrú vec kúpou vstupenky a dobrovoľným príspevkom. Výťažok zo zápasu poputuje do rúk Karola Brestovanského, mladého chalana, ktorý zostal na invalidnom vozíku.

Slobodná Európa

3. marca od 21.00 do 23.30 hod., CITY CLUB Trnava, Šrobárová, Trnava

V sobotu si zresetujete dokonale hlavu. Známa slovenská punk rocková skupina zavíta do nášho Malého Ríma. Podľa slov organizátorov je predaj vstupeniek možný aj priamo na mieste od 19.30 hod.

Futbalový sviatok

3. marca o 14.00 hod., MOL Aréna, Športová, Dunajská Streda

Podporte trnavských „andelov“ v zápase proti FC DAC 1904 Dunajská Streda. Derby sa uskutoční na pôde súpera v Dunajskej Strede.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM