Krimi

Akčná policajná naháňačka: Muž skončil s autom v poli, v úteku pokračoval po svojich

Nočná jazda mladého šoféra sa skončila policajnou naháňačkou. Padli aj varovné výstrely.

Ilustračný obrázok k článku Akčná policajná naháňačka: Muž skončil s autom v poli, v úteku pokračoval po svojich
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Trnavskí policajti majú za sebou rušnú nočnú službu. O útek pred policajnou hliadkou sa pokúsil 27-ročný muž. Ukázalo sa, že za volantom nemal čo robiť. O prípade informovala krajská polícia v Trnave na sociálnej sieti.

„Pre trnavských policajtov už známe meno, obzvlášť, keď mu policajti za tento rok uložili už dva zákazy činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo. Aj napriek tomu si 27-ročný Trnavčan opäť sadol za volant auta Škoda Fabia,“ uvádza trnavská polícia.

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) chceli skontrolovať vodiča auta pre podozrenie z priestupku v doprave. „Vodič sa dal pred hliadkou na útek a ani na viaceré výzvy nezastavil. Jeho nočná jazda cez protismer skončila za Trnavou v poli,“ opisujú udalosti muži zákona.

Spolujazdkyňa sa podľa polície vzdala na mieste, ale muž sa pokúsil o ďalší útek.

„Za použitia varovných výstrelov do vzduchu ho policajti dobehli a zadržali. Poverený policajt ho obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ dodáva polícia.

Muž má byť riešený v tzv. super rýchlom konaní. O jeho vine a treste sa má rozhodovať v najbližších hodinách. „V zmysle zákona mu hrozí až dvojročný trest odňatia slobody,“ konštatuje krajská polícia v Trnave.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

AUTENTICKÉ ZÁBERY Z POLICAJNEJ NAHÁŇAČKY Pre trnavských policajtov už známe meno, obzvlášť, keď mu policajti za tento...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Wednesday, October 28, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM