Správy

Ako by mal vyzerať ďalší z vnútroblokov? Svoj názor môžete vyjadriť v online DOTAZNÍKU

Mesto sa zameralo na revitalizáciu vnútroblokov. Aktuálne sa môže k budúcej podobe jedného z nich vyjadriť aj verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Ako by mal vyzerať ďalší z vnútroblokov? Svoj názor môžete vyjadriť v online DOTAZNÍKU
Zdroj: Mesto Trnava

„Mesto Trnava pokračuje v postupnej revitalizácii verejných priestorov. Aktuálne prichádza na rad vnútroblok medzi bytovkami na Ulici Vladimíra Clementisa a Juraja Slottu,“ informuje mesto Trnava.

Obyvatelia môžu vyjadriť svoj názor na jeho budúcu podobu v online dotazníku do 15. decembra.

„Tlačenú formu dotazníka si obyvatelia v okolí vnútrobloku v týchto dňoch nájdu vo svojich poštových schránkach. Odovzdať papierový dotazník je možné taktiež do 15. decembra do schránky vo vestibule Strediska sociálnej starostlivosti (malometrážne byty) na V. Clementisa 51 každý deň medzi 6.00 a 18.00 h.,“ dodáva radnica.

Dotazníkovému prieskumu predchádzali dve stretnutia s verejnosťou. 19. júla a 29. novembra na nich mesto zbieralo podnety od obyvateľov.

Prečítajte si tiež

Vyjadrite svoj názor

Dotazníky sa napokon vyhodnotia a jej výsledkom bude záverečná správa. Tú mesto zverejní na svojej webovej stránke a aj v tlačenej podobe.

„Záverečná správa bude slúžiť ako podklad na vypracovanie zadania projektovej súťaže a k dispozícií ju bude mať aj vysúťažený projektant. Postrehy a nápady Trnavčanov sa tak reálne budú podieľať na výslednej podobe obnoveného verejného priestoru. Rovnako sa postupovalo napríklad pri návrhu detského ihriska na Gejzu Dusíka, pri dvoroch na Hospodárskej, Zátvore či Okružnej a ďalších,“ informuje magistrát.

Online dotazník nájdete po kliknutí na TENTO odkaz!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM