Krimi

Ako na divokom západe: Trnavčan prišiel do nemocnice so zbraňou

Kuriózna udalosť sa stala v trnavskej nemocnici v noci na urgentnom príjme. Trnavčan sa pohyboval v nemocnici so zbraňou.

Ilustračný obrázok k článku Ako na divokom západe: Trnavčan prišiel do nemocnice so zbraňou
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Trnavskí policajti zasahovali v noci na Urgentnom príjme Fakultnej nemocnice v Trnave. Na návštevu do nemocnice mal prísť ozbrojený muž. O prípade informuje trnavská polícia na sociálnej sieti.

Políciu zalarmovali zdravotné sestry. „Policajné hliadky z Trnavy, ktoré prišli do nemocnice krátko pred 03.00 h ráno, zaistili priestor nemocnice, muža odzbrojili a v putách ho predviedli na policajnú stanicu,“ uvádza polícia.

„Ako nakoniec vysvitlo, 29-ročný Trnavčan prišiel do nemocnice za mužom, ktorého mal krátko pred tým náhodným výstrelom pri spoločnom popíjaní postreliť do nohy. Muž mal pri sebe strelnú zbraň, vzduchovku, značky Power Win 304,“ prezradila polícia.

Trnavského „pištoľníka“ teraz rieši polícia, ktorá preveruje všetky okolnosti konania v nemocnici, ale aj okolnosti zranenia druhého muža, s podozrením na priestupok na úseku zbraní a streliva a ublíženie na zdraví z nedbanlivosti.

Za svoj zásah si policajti vyslúžili aj poďakovanie od sestričiek. „Ďakujeme chlapcom z nočnej služby za rýchlu akciu. Sme veľmi rady, že nám pomáhajú, veľmi si vážime ich prácu,“ napísali policajtom sestričky z urgentu v Trnave.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

V NEMOCNICI SA POHYBOVAL SO ZBRAŇOU SESTRIČKY Z URGENTU ĎAKUJÚ POLICAJTOM „Ďakujeme chlapcom z nočnej služby za rýchlu...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, November 30, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM