Monika Hanigovská Rôzne

Atraktívne skvosty dedín v okolí Trnavy: Poznáte ich aj vy?

Počasie v tomto období praje výletom a za atrakciami nemusíte chodiť ďaleko. V dedinách v okolí Trnavy sú totiž k videniu naozaj pozoruhodné lákadlá.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívne skvosty dedín v okolí Trnavy: Poznáte ich aj vy?
Zdroj: TASR

Rozmýšľate kam na výlet a nemalo by to byť ďaleko? Možno ani vy nepoznáte niektoré z atrakcií, ktoré sú dostupné v rámci širšieho okolia Trnavy. A kam siahajú vaše znalosti v tejto oblasti, môžete zistiť práve teraz prostredníctvom špeciálneho kvízu, ktorý sme pre vás pripravili. Prejdete v ňom totiž desiatimi otázkami o lákadlách dedín, ktoré ležia v okolí nášho mesta.

Ku každej otázke budete mať 3 možnosti, pričom správna je vždy len jedna. Pozor na čas, na každú otázku máte totiž presne 10 sekúnd. A ak prešvihnete limit, otázka bude vyhodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude po poslednej otázke okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Môžete ho kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Neváhajte a zistite, ako ste na tom so znalosťami o atrakciách v okolitých dedinách.

Hrajte tu: Poznáte atrakcie v dedinách pri Trnave? Hrajte KVÍZ a vyrazte za nimi

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM