Monika Földešiová Iné športy

Automobilka chystá pokračovanie inline korčuľovania v uliciach mesta

Hlavné dopravné ťahy Trnavy budú onedlho opäť patriť nadšencom inline korčuľovania na podujatí PSA TT – inline. Novinkou druhého ročníka je spojenie korčuliarskej akcie s obľúbenými cyklistickými jazdami mestom Bercajgel. Pre účastníkov je pripravená

Pelotón nadšencov vyštartuje v sobotu 16. júna o 18. h spod Bernolákovej brány. Na pilotnej akcii štartovalo v minulom roku viac ako 400 účastníkov, z naplánovanej trasy však pre nepriaznivé počasie prešli polovicu. Organizátori veria, že tentoraz sa žiadne prekážky nevyskytnú.
Počas jazdy bude dopravná polícia priebežne zastavovať premávku na vytýčenej trase, čo si vyžiada trpezlivosť Trnavčanov pri dočasných dopravných obmedzeniach. PSA TT – inline je akcia pre tých, ktorí radi aktívne oddychujú a robia niečo pre seba. Podujatie propaguje okrem zdravého životného štýlu aj ekologické alternatívy mestského presunu. Pod záštitou PSA Peugeot Citroën Slovakia, združenia Bratislava – inline a Zdravého mesta Trnava je akcia súčasťou Dní zdravia, ktoré sa uskutočnia v centre mesta Trnava. Informovala hovorkyňa trnavskej automobilky Ivana Pavelková.

tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM