Futbal

Bamidele zamieril z Trnavy do Portugalska: ĎAKUJEM za všetko, Spartak!

Nigérijský futbalista Bamidele Yusuf prestúpil z FC Spartak Trnava do portugalského prvoligového klubu Estoril Praia. Dvadsaťjedenročnému krídelníkovi sa na Slovensku po sezóne končil kontrakt.

Ilustračný obrázok k článku Bamidele zamieril z Trnavy do Portugalska: ĎAKUJEM za všetko, Spartak!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Bamidele Yusuf prišiel do Trnavy v zime 2020 a za „červeno-čiernych“ odohral 77 ligových zápasov, 11 pohárových stretnutí a 9 duelov v Európskej konferenčnej lige.

Strelil 23 gólov vo všetkých súťažiach. V tejto sezóne nastúpil doteraz do každého zápasu, dal dva góly v lige a hetrikom sa blysol proti waleskému Newtownu v kvalifikácii EKL.

Ohromná príležitosť

„Ďakujem všetkým v klube za všetko, čo pre mňa urobili. Za to, že som dostal takúto ohromnú príležitosť hrať v Spartaku. Nikdy nezabudnem na skvelých fanúšikov, ktorí ma podporovali a navždy ostanú v mojom srdci. Budú mi chýbať, no verím, že sa ešte uvidíme. Teraz je však čas urobiť ďalší veľký krok v mojej kariére. Ďakujem za všetko, Spartak,“ citovala Yusufa oficiálna stránka trnavského klubu.

Ďalšie aktuálne témy

Nepresadil sa

Spartak rozviazal zmluvu s poľským krídelníkom Miloszom Kozakom, ktorému sa nepodarilo výraznejšie sa presadiť do zostavy.

Na ich miesto hľadá klub náhradu, ktorú by chcel doviesť do konca prestupového obdobia, ktoré sa uzavrie 6. septembra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM