han Krimi

Behal po dedine a chválil sa, že je POZITÍVNY: Mladíkovi teraz hrozí až desať rokov!

Vyšetrovateľ z Galanty vyšetruje konanie 21-ročného muža s podozrením na zločin šírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby. Čo sa presne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Behal po dedine a chválil sa, že je POZITÍVNY: Mladíkovi teraz hrozí až desať rokov!
Zdroj: TASR/František Iván

V prípade odsúdenia je trestná sadzba vysoká, a to 4 až 10 rokov nepodmienečne. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Veselo sa stretával

„Po testovaní, začiatkom novembra, vyšiel mužovi z dediny v okrese Galanta pozitívny výsledok. Namiesto dodržiavania domácej karantény sa však išiel ešte ostrihať. Nasadol do taxíku a v uzavretých priestoroch sa mal stretnúť s ďalšími kamarátmi. Keď im oznámil, že má pozitívny výsledok, niektorí sa zľakli a radšej odišli. Do kontaktu prišiel, podľa svedkov, s minimálne šiestimi osobami, vrátane taxikára,“ uvádza sa na Facebooku mužov zákona.

„Policajná hliadka, ihneď po nahlásení podnetu, vykonala u osoby previerku za účelom preverenia informácií o dodržiavaní nariadenej karantény. Policajti zistili, že muž nakoniec skončil v prenajatom byte, v izolácii,“ dodali policajti.

Riešia podnety

V súvislosti s pandemickou situáciou preverili policajti v rámci Trnavského kraja za posledný týždeň 23 podnetov. Z toho 9 sa týkalo nedodržania povinnej karantény, 4 podnety smerovali na prevádzky a policajti skontrolovali 10 osôb , ktorí sa nechránili rúškom. Od začiatku pandémie sme preverili 1 036 pondetov.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Čo sa deje v Trnave?

V DEDINE SA CHVÁLIL, ŽE JE POZITÍVNY ĽAHKOVÁŽNE SPRÁVANIE MÁ TRESTNOPRÁVNU DOHRU Vyšetrovateľ z Galanty vyšetruje...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, December 17, 2020
Zdroj: trnava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM