Monika Hanigovská Rôzne

Bíli Medvedi oslávili MDŽ po svojom: Kvietok pre ženy aj kúpanie v ľadovej vode

Aj trnavskí otužilci oslávili sviatok žien. A to naozaj originálne. Svojím medvediciam darovali na splave kvetiny a potom si zbehli zaplávať medzi ľadové kryhy.

Ilustračný obrázok k článku Bíli Medvedi oslávili MDŽ po svojom: Kvietok pre ženy aj kúpanie v ľadovej vode
23
Galéria
Zdroj: Trnavskí Bíli Medvedi

Neboli by to naše Trnavské Bíle Medvede, keby ani Medzinárodný deň žien neoslávili vo vode. V rámci tohto dňa sa vybrali na neďaleký splav Parná. Napriek tomu, že podľa slov jedného z členov, nebolo možné, aby sa tejto akcie zúčastnili všetci medvedi pre pracovné povinnosti, zúčastnení si MDŽ užili skutočne naplno.

„Akciu na Medzinárodný deň žien nerobíme prvýkrát. Počas nej obdarujeme naše medvedice kvietkom,“ prezradil pre náš spravodajský portál za občianske združenie TBM Andel Ľuboš.

Mužská časť členov občianskeho združenia Trnavskí Bíli Medvedi poďakovali ženám okrem kvetov aj milým transparentom. A potom ako správne ľadové medvede sa vrhli do vody. Vzduch stúpol na 5°C a voda ustálila na 1°C.

Trnavské medvede sú stále činné a bez ľadovej vody si pravdepodobne nevedia predstaviť svoj život. „Práve odchádzame na zraz otužilcov do Žiaru nad Hronom, ktorý organizuje združenie Pohronské Ľadové Medvede,“ prezradil nám v nedeľu (11. marca) tesne pred odchodom Andel Ľuboš.

V našej priloženej fotogalérii si môžete pozrieť, ako oslavovali trnavskí otužilci MDŽ.

OBRAZOM: Takto oslávili deň žien Trnavskí Bíli Medvedi.
23
Galéria
Zdroj: Trnavskí Bíli Medvedi

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM