Dominika Handzušová Rôzne

Blíži sa Svetový deň sprievodcov: TAKTO budú vyzerať prehliadky Trnavy

Počas Svetového dňa sprievodcov si budete môcť Trnavu užiť v troch špeciálnych prehliadkach. Aké pamiatky ukáže a čo si ešte organizátori pre záujemcov pripravili?

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Svetový deň sprievodcov: TAKTO budú vyzerať prehliadky Trnavy
Zdroj: Dnes24.sk

21. február je každoročne oslavovaný ako Svetový deň sprievodcov. Trnava Tourism v spolupráci s mestom Trnava pripravili tri bezplatné prehliadky Trnavy. Okrem nich budete môcť využiť zľavnený vstup na Mestskú vežu a možnosť zakúpiť si suvenír v TIC Regiónu Tirnavia.

Prehliadky budú tri, v čase od 15:00 hod., 16:30 hod. a 18:00 hod. Prevedie nimi jeden z najobľúbenejších turistických sprievodcov v Trnave, Slávo Dvozník. Už tradične bude odetý v historickom kostýme.

Návštevníkom porozpráva o slávnej histórii mesta a ukáže im jednu z dominánt, Katedrálu sv. Jána Krstiteľa. Súčasťou prehliadky bude prechádzka cez Univerzitné námestie, Ulicu M. Schneidera Trnavského a Trojičné námestie.

Počet osôb na prehliadky je limitovaný, každá bude prístupná maximálne dvadsiatim osobám. Preto neváhajte a spravte si rezerváciu už teraz, či už osobne do piatku 20. februára od 10:00 hod. do 17:00 hod. v TIC Regiónu Tirnavia pod Mestskou vežou, mailom na info@trnavatourism.sk alebo telefonicky na 033/3236440.

Foto: ilustračné, Región Tirnavia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM