Krimi

Boj o život na Nový rok: Mladý muž takmer uhorel po výbuchu auta, FOTO

Nový rok sa takmer začal tragédiou. Po výbuchu auta utrpel vážne popáleniny mladý muž.

Ilustračný obrázok k článku Boj o život na Nový rok: Mladý muž takmer uhorel po výbuchu auta, FOTO
4
Galéria

K výbuchu a následnému požiaru vozidla Škoda Octavia došlo na Nový rok vo večerných hodinách v obci Zlaté Klasy v okrese Dunajská Streda.

Vo vozidle bol jeho 22-ročný vodič, ktorému sa podarilo z auta uniknúť a utekal smerom k bytovke. Všimol si ho muž na balkóne a horiaceho mladíka pohotovo polial vodou.

Mladý muž aj napriek rýchlej pomoci utrpel popáleniny druhého a tretieho stupňa na 62 percentách povrchu tela. Informuje o tom trnavská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

„Ako prví zasahovali dobrovoľní hasiči zo Zlatých Klasov, ktorí vozidlo uhasili. Privolaní záchranári popáleného muža previezli do ružinovskej nemocnice a podľa slov lekárov pacienta uviedli, vzhľadom na rozsah popálenín, do umelého spánku,“ uvádza polícia.

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy z nedbanlivosti. Na mieste udalosti zasahovali aj experti z kriminalisticko-expertízneho ústavu, ktorí obhliadkou auta nevedeli predbežne potvrdiť ani vylúčiť cudzie zavinenie. Bližšie informácie a okolnosti prípadu polícia naďalej skúma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

NOVÝ ROK ZAČAL DRAMATICKY NEBYŤ SUSEDA, MLADÝ MUŽ BY TAKMER UHOREL Policajti zo Šamorína vyšetrujú prípad, z ktorého...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, January 4, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM