han Krimi

Čelná zrážka osobného auta s kamiónom: Pre zakliesneného muža priletel vrtuľník! FOTO

Medzi obcou Čáry a mestom Šaštín-Stráže v okrese Senica na ceste II. triedy sa v skorých ranných hodinách stala dopravná nehoda.

Ilustračný obrázok k článku Čelná zrážka osobného auta s kamiónom: Pre zakliesneného muža priletel vrtuľník! FOTO
3
Galéria

„Nehodu nahlásil 33-ročný vodič kamióna, ktorému náhle, z doposiaľ nezistených príčin, vošlo do jazdnej dráhy protiidúce osobné auto. Kamionista už zrážke nedokázal zabrániť a 32-ročný vodič zostal v aute zakliesnený a s ťažkými zraneniami ho vyslobodili privolaní hasiči,“ uviedla polícia.

Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Ťažko zranený

============== Muža v bezvedomí previezli vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc. Policajti vykonali s vodičom kamióna dychovú skúšku s negatívnym výsledkom. Vodičovi osobného auta bude odobratá krv.

Polícia okolnosti a presnú príčinu dopravnej nehody vyšetruje. „Cesta II. triedy je momentálne uzavretá a obchádzka vedie cez obec Kuklov. Žiadame vodičov, aby sa, pokiaľ je to možné, danému úseku cesty vyhli a aby rešpektovali pokyny prítomných policajtov,“ doplnila polícia.

Viac článkov z nášho kraja

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA OSOBNÉHO AUTA A KAMIÓNU PRE ZRANENÉHO VODIČA PRILETEL VRTUĽNÍK ⚠️ AKTUALIZÁCIA: Cesta II. triedy...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, April 15, 2021
Havária v Trnavskom kraji
3
Galéria
Zdroj: trnava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM