Aktualizované Krimi

Prvá vážna nehoda kolobežkára s autom: Muž skončil na prednom skle! FOTO

Mladý Trnavčan jazdiaci na kolobežke podľa polície nerešpektoval predpisy. Zo zranení sa bude spamätávať niekoľko týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Prvá vážna nehoda kolobežkára s autom: Muž skončil na prednom skle! FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Trnavskí policajti riešili v meste tento rok prvú vážnejšiu nehodu auta s elektrokolo­bežkou. Ako k nej došlo, opísala polícia na sociálnej sieti.

„28-ročný Trnavčan išiel na elektro kolobežke v „jednosmerke“ v protismere. Pri prechádzaní cez cestu si nevšimol prichádzajúce auto Mercedes Benz a došlo čelnému nárazu do prednej časti auta. Kontakt s mužom bol taký silný, že náraz poškodil celé predné sklo vozidla,“ uvádza polícia.

Ako dodala trnavská polícia, po nehode bol vodič na elektrokolobežke prevezený do trnavskej nemocnice. „Podľa prvotných informácií by malo ísť o zranenia s dobou liečenia do 6 týždňov. Polícia alkohol ani u jedného z vodičov na mieste nezistila,“ konštatuje polícia.

Prečítajte si tiež

Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

Muži zákona pridávajú aj upozornenie. „Hoci sú elektrokolobežky teraz mega „IN“ , správajte sa na nich tak, aby ste neboli po jazde na nich „ OUT alebo OFF“. Osoby na kolobežkách sú rovnako účastníci cestnej premávky a to znamená, že pre nich platí rovnako rešpektovať dopravné značenie a pravidlá v cestnej premávke,“ pripomína trnavská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Najnovšie udalosti

JAZDIŤ S KOLOBEŽKOU A NEDBAŤ NA PREDPISY? MÔŽE TO SKONČIŤ AJ TAKTO, KATASTROFOU Policajti riešili v meste Trnava tento...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, June 14, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM