Krimi

Český kamionista sa zasekol v centre Trnavy: Zradila ho navigácia

Trnavskí policajti boli privolaní ku kurióznej udalosti. V centre mesta uviazol kamionista z Česka. Zistil však, že "tudy cesta nevede".

Ilustračný obrázok k článku Český kamionista sa zasekol v centre Trnavy: Zradila ho navigácia
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj/ Trnavský Hlas

Český kamionista mal poriadnu smolu. Dôveroval navigácii, ktorá ho zaviedla až do centra, odkiaľ mal veľký problém vyjsť. S niekoľkometrovým kolosom uviazol na Štefánikovej ulici.

Na pomoc mu prišli policajti, ktorí o kurióznej udalosti informovali na sociálnej sieti. „Trnavskí policajti práve riešia čo s českým kamiónom, ktorý sa tak nejako nechtiac zasekol na Ulici Štefánikovej v Trnave. Navigácia ho nasmerovala rovno do trnavského centra a niekoľko metrov dlhý kolos sa tak doslova zasekol v útrobách mesta,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Spôsobil škody

„V snahe vyriešiť potichu a rýchlo toto „dopravné faux pas“ českému vodičovi nevyšlo a nakoniec narobil viac škôd ako chcel. Do cesty sa mu postavilo auto, strom aj budova,“ dodáva trnavská polícia.

Policajti s vodičom zratúvajú všetky škody a vypisujú tlačivo o škodovej udalosti. Dychovú skúšku mal negatívnu a našťastie sa pri udalosti nikto nezranil. Za prehrešok mu policajti uložili na mieste blokovú pokutu.

Polícia na záver dodáva dobrú radu: „Navigácie sú super vec, ale ak vám začne v hlave blikať kontrolka, že „tudy cesta nevede“ navigáciu odignorujte a radšej použite zdravý sedliacky rozum“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy z Trnavy

NAVIGÁCIA CHCELA, ABY KAMIONISTA VIDEL MESTO: NUŽ NEDBÁME, LEN NABUDÚCE INAK 👮Trnavskí policajti práve riešia čo s...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, July 6, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM