Tlačové správy

Čo hovoria predpovede o internetovej zoznamke

Internetová zoznamka prešla od svojho vzniku dlhú trasu. Po ceste narazila na rôzne posmešky, nedôveru, začudované pohľady či odsudzovanie.

Ilustračný obrázok k článku Čo hovoria predpovede o internetovej zoznamke
Zdroj: TASR

V súčasnosti je však veľkým fenoménom, prieskumy hovoria, že približne polovica párov do 21 rokov sa zoznámila práve v online prostredí. Veľký úspech začína sláviť aj zoznamka pre seniorov, štatistiky hovoria, že v roku 2005 používalo v Amerike online zoznamku iba 6 % ľudí vo veku od 55 do 64 rokov, v roku 2015 sa ich počet zdvojnásobil. Pre koho je zoznamka určená?

Pre všetkých

Internetová zoznamka je vhodná pre všetkých – pre tých, ktorí chcú nahradiť erotické hračky partnerom, pre seniorov, pre slobodné mamičky, pre športovcov, pre ľudí s hendikepom, jednoducho pre všetkých. Navyše s postupom času sa bude zoznamovať v online svete čoraz viac ľudí. Najnovšie predpoklady hovoria o tom, že v roku 2031 by sa mohlo cez internet zoznámiť približne 50 % párov všetkých vekových kategórií, takže to už nebude primárne záležitosťou mladých ľudí.

Aké výhody má zoznámenie sa cez internet

Rozmýšľali ste niekedy o tom, či máte väčšiu šancu na nájdenie partnera vtedy, keď oslovíte neznámeho v bare, alebo keď niekomu napíšete na internete? Síce k tomu neexistujú žiadne relevantné štatistiky, ale zdravý rozum hovorí, že keď si prečítate profil človeka, ktorý vás zaujal, dozviete sa, či máte niečo spoločné a či sa budete mať o čom baviť. Zatiaľčo ak oslovíte niekoho na ulici či v bare, viete iba to, že sa vám páči, no o tom, či s budete rozumieť, neviete vôbec nič.

Nebojte sa predsudkov

Tak ako sa rozmáha zoznamovanie online, tak klesajú aj počty ľudí s predsudkami. Prieskum v USA ukázal, že v roku 2005 považovalo online zoznamku ako dobrý spôsob na spoznanie sa s novými ľuďmi 44 % opýtaných, v roku 2015 to už bolo už 59 %. Zapnite erotickú zoznamku, zoznamku pre seniorov, slobodné mamičky či kresťanov a dajte šancu tomuto online svetu.

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM