Monika Hanigovská Rôzne

Čo s načatým týždňom? Pomôcť môže aj náš redakčný výber

Chceli by ste sa zabaviť? Alebo zobrať niekam deti? Prinášame vám výber akcií z Trnavy aj okolia.

Ilustračný obrázok k článku Čo s načatým týždňom? Pomôcť môže aj náš redakčný výber
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Jarné prázdniny v knižnici

7., 8., a 9. marca, vždy o 10 hod., Knižnica Juraja Fándlyho, Rázusova, v oddelení pre deti

Kam s deťmi počas jarných prázdnin? Pomocnú ruku podáva knižnica. Inštitúcia pripravila bohatý program. 7. marca sa v tamojšej knižnici uskutoční program s názvom S abecedou do sveta, 8. marca program Nehádaj sa, hádaj sa s nami a o deň neskôr, 9. marca program s názvom Literavedko.

Florbal – štvrťfinále

7.,10.,11., marca, Mestská športová hala, Rybníková, Trnava

Nadšenci športu si budú môcť dopriať parádnu dupľu. V mestskej športovej hale sa uskutoční florbalové štvrťfinále. A to v termínoch, 7. marca od 18.00 do 22.00 hod., 10. marca od 16.00 do 19.30 hod. a 11. marca od 14.00 do 17.00 hod.

King Shaolin DMH Tour 2018

8. marca od 20.00 do 23.00 hod., ARTKLUB, Hlavná 17,Trnava

Kapela King Shaolin pôsobí na scéne viac ako 5 rokov a patrí medzi angažované formácie, ktoré hrajú okolo 100 koncertov ročne. Vychutnajte si atmosféru podujatia. Na poste bubeníka kapela predstaví trnavčana Michala Skácela. Ako uvádzajú organizátori akcie, hlavnou myšlienkou kapely, je šíriť pozitívny postoj k životu, vytvárať nezabudnuteľné chvíle na svojich vystúpeniach a byť otvorený a pravdivý voči sebe i ostatným.

Rock & roll party

9. marca od 19.30 hod., kaštieľ Chtelnica, pivnica

Ukončite piatok poriadne. Obec Chtelnica a ďalší organizátori akcie pozývajú na nadupané podujatie s názvom Rock & roll party. V pivnici tamojšieho kaštieľa ešte pred ôsmou hodinou večernou odštartuje skupina Libido – koncert bol preložený na 27.4.

Winter Jazzfest Trnava 2018

9. marca od 19.00 hod., Malý Berlín, Štefánikova 4, Trnava

Rozlúčte sa so zimou štýlovo. Organizátori podujatia prinášajú III. ročník zimného jednodňového jazzového festivalu v našom najstaršom slobodnom kráľovskom meste. Winter Jazzfest Trnava 2018 prinesie nárez zaujímavej hudby. Vystúpia skupiny ako IMPACO TRIO (SK), BUGALA/ŠTVERÁČEK 4TET ft. VALIHORA, BARTUŠ (SK/CZ) a DJABE (HU).

Winchester: Sídlo démonov

10. marca o 21.30 hod., Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Chcete a báť? Počas týždňa si môžete skočiť aj na horor. Ten je inšpirovaný skutočnými udalosťami v najstrašidel­nejšom dome v histórii. Tajomné, mysteriózne, najstrašidelnejšie, a zároveň reálne – také je sídlo Winchester- postavené na hranici pozemského života a samotného pekla, kde sa duchovia a démoni objavujú už viac ako 150 rokov.

Talkshow /pred oponou/

10. marca o 19.00 hod., Divadla Jana Palarika v Trnave

Chcete zažiť skutočnú talkshow? Máte možnosť. Divadelná talkshow v Trnave prevedie návštevníkov o novinkách zo zákulisia. Moderátor Michal Jánoš privíta dvoch výnimočných hostí – scénografa a umeleckého šéfa DJP Jána Zavarského a herca Petra Trníka, ktorý hviezdi vo vašich obľúbených komédiách (Tri letušky v Paríži, Sluha dvoch pánov). Nebude chýbať divadelná kapela (Juraj Bielik, Tomáš Vravník, Martin Križan, Silvia Holečková), súťaž o vstupenky na najnovšie predstavenia a hlavne veľa zábavy.

Tlmočník

11. marca o 16.00 hod., Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Svojrázne roadmovie o dvoch pánoch, ktorí cestujú krížom cez Slovensko, aby spoznali pravdu o vlastnej minulosti. Obaja hlavní hrdinovia sa počas cesty dostávajú do bizarných situácií, stretávajú rozmanitých ľudí a postupne si skladajú mozaikovitý obraz strednej Európy, ktorá sa navonok mení, ale niekde v hĺbke ukrýva stále nevyriešené konflikty. Vďaka poznaniu života toho druhého, začínajú chápať vlastné činy a nanovo si definujú vlastnú identitu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM