Krimi

Desivý zážitok: Autobus plný ŠKOLÁKOV zrazil chodca! Muž zraneniam podľahol

Tragická dopravná nehoda stala vo večerných hodinách. 57-ročný chodec podľahol zraneniam v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Desivý zážitok: Autobus plný ŠKOLÁKOV zrazil chodca! Muž zraneniam podľahol
3
Galéria

Policajti boli v stredu večer privolaní k vážnej dopravnej nehode na Žilinskej ulici, v Piešťanoch. „Podľa prvotných informácií mal 57-ročný muž pravdepodobne vojsť, v blízkosti priechodu pre chodcov, do jazdnej dráhy prechádzajúcemu autobusu. 71-ročný vodič už nestihol zareagovať a zachytil muža prednou časťou vozidla,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Pri nehode utrpel chodec vážne zranenia, ktorým žiaľ po niekoľkých hodinách v nemocnici podľahol. V autobuse, ktorý prevážal školákov, sa nikto nezranil.

Prečítajte si tiež

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu nepotvrdila. „To, či bol chodec pod vplyvom alkoholu, určí znalecké skúmanie. Na miesto bol privolaní aj znalec z odboru cestná doprava,“ dodáva polícia.

Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Okolnosti, ako aj presné príčiny tejto tragickej nehody policajti naďalej vyšetrujú.

Polícia zároveň apeluje na chodcov a cyklistov, aby najmä za dažďa a zhoršených poveternostných podmienok, zbytočne neriskovali a pri prechádzaní cez cesty mysleli najmä na svoju bezpečnosť.

„Život máte iba jeden, tak si ho vážte. Zároveň upozorňujeme vodičov, aby prispôsobili rýchlosť jazdy počasiu a stavu cesty a najmä v mestách a obciach dbali na zvýšenú opatrnosť,“ vyzývajú policajti.

Ďalšie správy

Zrážka autobusu s chodcom v Piešťanoch
3
Galéria

TRAGICKÁ NEHODA V MESTE PIEŠŤANY AUTOBUS SO ŠKOLÁKMI ZRAZIL CHODCA Policajti boli včera večer privolaní k vážnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, June 22, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM