Rôzne Futbal

Deti na futbal patria: Spartak spustil projekt pre školy a prípravky

Štadión Antona Malatinského víta aj detských divákov. Domácim zápasom so Žilinou otvoril futbalový klub Spartak Trnava ohlasovaný projekt "Školy a prípravky na Spartak".

Ilustračný obrázok k článku Deti na futbal patria: Spartak spustil projekt pre školy a prípravky
12
Galéria
Zdroj: TASR

V rámci neho mali, ako informoval hovorca klubu Patrik Velšic, deti základných škôl a mladí športovci voľný vstup. Ponuka pre deti potrvá do konca sezóny.

„Školáci zaplnili svoj vyhradený sektor a bolo ich aj počas zápasu počuť. Ešte pred úvodným hvizdom ich prišli pozdraviť niektorí hráči, ktorí im rozdali aj sladkosti, absolvovali menšiu autogramiádu a ochotne sa s mladými fanúšikmi odfotili,“ uviedol Velšic.

Spartak prišli povzbudiť deti z Telovýchovnej jednoty (TJ) Iskra Horné Orešany, Športového klubu (ŠK) Váhovce, plaveckého oddielu Pezinok, Futbalovej mládeže Borisa Godála – Zvončín – Košolná, TJ Trakovice, TJ Červeník, Lokomotívy Trnava a základných škôl (ZŠ) BESST Trnava, Voderady a zo ZŠ Spartakovská a Bottova.

„Tí najusilovnejší, ktorí budú mať najviac účastí, môžu na konci sezóny vyhrať výlet alebo si zahrať zápas na Štadióne Antona Malatinského,“ dodal hovorca klubu.

Ako dodáva FC Spartak Trnava na svojom webe, záujemcovia o skupinovú účasť na najbližšom domácom stretnutí, v ktorom bude 9. novembra hostiť Spartak nováčika z Pohronia nech a prihlásia mailom na adrese vstupenky@fcspartaktrnava.com.

Foto: Ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Štadión Antona Malatinského: City Arena Trnava
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM