Krimi

Díler zo Senice mal drogy za 30-tisíc eur: Doma aj PIEKOL koláče z trávy!

Polícia obvinila 40-ročného Seničana z drogovej trestnej činnosti. Hrozí mu 10 až 15 rokov vo väzení.

Ilustračný obrázok k článku Díler zo Senice mal drogy za 30-tisíc eur: Doma aj PIEKOL koláče z trávy!
6
Galéria

Policajná razia prekvapila 40-ročného Seničana v piatok večer v obci Radošovce, v okrese Skalica. „Policajní kukláči zablokovali vozidlo Hyundai Tuscon, obmedzili ho na osobnej slobode a so súhlasom prokurátora vykonali u muža nielen osobnú prehliadku, ale aj prehliadku motorového vozidla,“ uvádza polícia.

Muž mal pri sebe plastové vrecko s bielou kryštalickou látkou, to však nebolo z ďaleka všetko. „Vo vozidle sme našli ďalšie vrecko s neznámou látkou, plastové vrece s obsahom zelenej sušiny a digitálnu váhu,“ pokračuje polícia.

Prečítajte si tiež

O necelé 2 hodiny neskôr vykonal policajný výjazd u neho v senickom byte domovú prehliadku. „V izbách mal poukrývané viaceré nádoby a dózy so zelenou sušinou a napečené domáce koláčiky,“ uvádza polícia.

Drogy za 30-tisíc eur

Všetky podozrivé látky, rastliny aj koláče policajti zaistili. Predbežným skúmaním sa podľa polície potvrdilo, že muž mal pri sebe takmer 3 g kokaínu, ktoré by na čiernom trhu predal približne 100 eur za gram.

„Z vysušenej marihuany, ktorej hmotnosť bola niečo vyše kila, by sa dalo vyrobiť viac ako 2 800 jednorazových dávok drogy a za jej predaj by zinkasoval do 30-tisíc eur,“ priblížila krajská polícia.

Domáci pekár

Okrem toho bol obvinený muž aj zdatný pekár. Policajti uňho v byte našli aj 86 marihuanových sušienok, ktoré mal napiecť obvinený a ku skutku sa priznal. Sušienky obsahovali stopy po THC a kanaboidy.

Krajský vyšetrovateľ obvinil muža z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

„Za prechovávanie a distribúciu drog vo väčšom rozsahu mu môže v zmysle zákona hroziť strata slobody na 10 až 15 rokov,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy

Díler zo Senice mal drogy za 30-tisíc eur: Doma aj PIEKOL koláče z trávy!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM