Júlia Vargová Kultúra Rôzne

Do kina s deťmi? V Trnave chystajú novinku, ktorú ocení nejeden rodič, Baby kino

Popri starostlivosti o dieťa zväčša rodičom veľa času na voľnočasové aktivity, napríklad kino, neostáva. Kultúrne centrum Malý Berlín však prichádza s riešením.

Ilustračný obrázok k článku Do kina s deťmi? V Trnave chystajú novinku, ktorú ocení nejeden rodič, Baby kino
Zdroj: TASR

„Pozývame vás do prvého trnavského kina pre rodičov s najmenšími deťmi. Premietania budú vždy o 10:00, do kina majú prístup aj kočíky, hlasitosť bude znížená a v sále ostane počas projekcie tlmené svetlo,“ opisuje vymoženosti pre rodičov kultúrne centrum na svojom webe.

Baby friendly kino je určené dospelým, nie deťom.

Príjemné prostredie bez úplnej tmy a zvukov, ktoré otriasajú celou sálou je príjemným spestrením programu rodičov, ktorý zrovna nemajú stráženie pre svoje ratolesti. „Vyberáme filmy z aktuálnej distribučnej ponuky a s neagresívnou zvukovou stopou,“ ozrejmuje Malý Berlín.

Ako ďalej opisuje kultúrne centrum, návšteva takéhoto premietania je vekovo neobmedzená, kino však predovšetkým odporúčajú: „Rodičom s deťmi do 2 rokov, ale nechávame na vašom posúdení, s akým veľkým či malým potomstvom sa do baby kina vyberiete.“

Baby kino odštartuje už v utorok 24. septembra britskou snímkou Florencino kníhkupectvo.

Film z roku 2017 dlhý 113 minút premietnu s českými titulkami. „Anglicko 1959. Do malého ospalého mestečka východného Anglicka prichádza Florence Green (Emily Mortimer), vdova, stále plná života, ktorá je aj napriek odporu kultivovanej, no bezohľadnej miestnej opozície, rozhodnutá otvoriť prvé miestne kníhkupectvo,“ láka Malý Berlín na svojej stránke.

Foto: ilustračné

Pozrite si upútavku na film, ktorý si aj s deťmi môžete vychutnať v kultúrnom centre Malý Berlín posledný septembrový utorok.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM