Futbal Šport

Do Spartaka prestupuje cenná posila: Halilovič sa vrátil do Trnavy

Tesne pred uzávierkou súpisky na Európsku ligu UEFA 2019/2020 stihol futbalový Spartak Trnava uzavrieť prestup Emira Haliloviča z Bosny a Hercegoviny.

Ilustračný obrázok k článku Do Spartaka prestupuje cenná posila: Halilovič sa vrátil do Trnavy
13
Galéria
Zdroj: TASR

Ide o jeho návrat do klubu, keďže v Trnave už pôsobil dve sezóny od roku 2015 do roku 2017. Naposledy hral v FK Sarajevo, s ktorým sa tešil zo zisku double.

Jeho skúsenosti s tamojšou ligou môžu byť cenné, keďže práve odtiaľto je súper Spartaka v prvom predkole EL Radnik Bijeljina.

„Teším sa z návratu, prichádzam do známeho prostredia a chcem hrať lepšie ako pri mojom predchádzajúcom pôsobení v Trnave. Opäť ideme do Bosny na prvé predkolo Európskej ligy a vždy sme postúpili, tak verím, že to tak bude aj teraz,“ povedal pre web "andelov“ po podpise zmluvy hráč, ktorý už absolvoval s mužstvom sústredenie v Tomášove.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

"Do tímu sme hľadali podobnú typológiu hráča ako je Emir a sme radi, že sme sa po dlhších rokovaniach dohodli. Emir by mal priniesť do tímu skúsenosť a veríme, že sa stane rozdielovým hráčom,“ uviedol športový riaditeľ Andrej Kostolanský.

Foto: ilustračné

Emir Halilovič
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM