Dominika Handzušová Futbal

Domáce prostredie Modranka nevyužije: Súboj so Slovanom sa presúva na Pasienky!

Modranka postúpila cez prvé kolo Slovnaft Cupu bez boja. V druhom mala nastúpiť proti súperovi zvučného mena. Na zápas s bratislavským Slovanom si robilo zálusk mnoho Trnavčanov. Napokon sa ale v Modranke neuskutoční.

Ilustračný obrázok k článku Domáce prostredie Modranka nevyužije: Súboj so Slovanom sa presúva na Pasienky!
Zdroj: TASR

Mal to byť futbalový sviatok. Belasí pre povinnosti v Lige majstrov boli nútení duel odkladať. Neuskutočnil sa v polovici ani na konci augusta, kedy boli na pláne riadne a náhradné termíny druhého kola. Niektoré tímy majú dokonca za sebou už aj tretie kolo, no Modranka stále čakala na svoj prvý zápas v Slovnaft Cupe.

Nemali by čas

Duel sa napokon uskutoční v stredu 10. septembra s výkopom o 18:00. Nie však v Modranke, ale v Bratislave – na Pasienkoch. Podľa našich informácií šlo o vzájomnú dohodu klubov. „Nemali by sme dostatok času na dostatočné organizačné zabezpečenie súboja na našom štadióne,“ uviedol prezident futbalového oddielu ŠK Modranka Martin Rayman pre Trnavský hlas.

Nešťastník Ciprys

Víťaza zápasu už čaká v treťom kole FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Z Trnavy ostáva ešte v hre Spartak Trnava. Tretie kolo odohrá 23. septembra v Tepličke nad Váhom. Zaujímavosťou je prekvapivý postup ŠKF Sereď cez účastníka Fortuna ligy, myjavský Spartak. Bývalý hráč Trnavy Radoslav Ciprys si dal totiž nešťastne vlastný gól a Sereď ním vyhrala 1:0.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM