Krimi

Domová prehliadka v Piešťanoch: Polícia zadržala dílerku pervitínu, FOTO

Polícia zadržala v Piešťanoch 32-ročnú dílerku pervitínu Luciu R. aj so striekačkami a príslušenstvom na distribúciu drog.

Ilustračný obrázok k článku Domová prehliadka v Piešťanoch: Polícia zadržala dílerku pervitínu, FOTO
5
Galéria

Polícia zadržala 32-ročnú Luciu R., ktorá mala v Piešťanoch a okolí predávať viac ako päť rokov pervitín. Na základe operatívnych informácií vykonali policajti spolu s pohotovostným policajným útvarom vo štvrtok 9. mája domovú prehliadku.

Pri prehliadke zadržali ženu aj so striekačkami a príslušenstvom na distribúciu drog.

„Predbežná expertíza potvrdila, že žena mala pri sebe metamfetamín, ktorý je známy v uliciach ako pervitín. Vyšetrovateľ ju na základe dôkazov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a zároveň podal podnet na väzobné stíhanie obvinenej z dôvodu, že by v páchaní trestnej činnosti naďalej pokračovala,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Na základe rozhodnutia súdu bola Lucia R. v nedeľu 12. mája eskortovaná policajnou hliadkou do výkonu väzby.

„V zmysle zákona jej môže hroziť trest odňatia slobody na desať až 15 rokov,“ uviedla hovorkyňa. Polícia na prípade, ako dodala, naďalej intenzívne pracuje a bližšie informácie k počtu dávok ani k priebehu vyšetrovania zatiaľ nie je možné zverejniť.

Polícia zadržala 32-ročnú dílerku pervitínu Luciu R.
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM