Katarína Jankeje Hokej

Dráma až do konca: Hokejisti Topoľčian nestačili na Trnavu

Hokejisti HC Topoľčany sa pobili o potrebné body na ľade Trnavy. O víťazovi rozhodli až dramatické nájazdy.

Ilustračný obrázok k článku Dráma až do konca: Hokejisti Topoľčian nestačili na Trnavu
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvá hokejová liga pokračovala štvrtým kolom, topoľčiansky tím HC Topoľčany sa predstavil na ľade Trnavy. Úvod lepšie zvládli naši chlapci, v 11. minúte Mihálik otvoril skóre, domáci však stihli do prestávky dorovnať na 1:1. Aj druhá tretina bola na ľade vyrovnaná, v 24. minúte sa prvýkrát v topoľčianskom drese presadil Filip Šedivý, domáci však opäť dokázali odpovedať a vyrovnať na 2:2.

V záverečnej časti sa scenár opakoval, tretí gól do trnavskej bránky zabezpečil Káčer, no súper stihol do konca hracieho času vpáliť vyrovnávajúcu strelu poza chrbát nášho brankára. V predĺžení sa ani jednému tímu nepodarilo premeniť šancu, rozhodli tak až nájazdy. V nich si lepšie počínala Trnava, ktorá napokon tesne zdolala Topoľčany 4:3.

Po štyroch kolách sa zverenci Miroslava Nemčeka nachádzajú na 9. mieste, najbližšie si chlapci zahrajú doma, v stredu 23. septembra privítajú kvalitný Prešov.

HK Trnava – HC Topoľčany 4:3 (1:1, 1:1, 1:1 – 0:0) po sn.

Góly a asistencie: 17. Domaev (Mrázik, Hrbáčik), 37. Schmidt (t.s.), 58. Lisoň (Peško, Ševčík), – 11. D. Mihalik (Nociar, Petrek), 24. Šedivý, 47. Káčer (Palovič, Nemček)

Čítajte aj:

Topoľčanci doma zakopli: Bardejov bol nad naše sily

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM