Monika Hanigovská Rôzne

Dušičky sa už blížia: Správca v Trnave upravil prevádzku cintorínov

Už čoskoro si zaspomíname na našich milovaných. Prevádzkovateľ pohrebísk pri príležitosti Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých informuje o zmene otváracej doby na cintorínoch.

Ilustračný obrázok k článku Dušičky sa už blížia: Správca v Trnave upravil prevádzku cintorínov
18
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Aj v Trnave budeme spomínať a zapaľovať sviečky častejšie. Sviatok všetkých svätých a Pamiatky zosnulých sa už blíži. Otváracia doba cintorínov v Trnave na Kamennej ceste, na Ulici Terézie Vansovej, na Nitrianskej ceste a v mestskej časti Modranka je stanovená do novembra v čase od 7.00 do 19.00 hod. Počas dušičiek sa však otváracia doba mení. Informácie poskytol správca pohrebísk na území mesta.

„Od 26.10.2018 do 10.11.2018 budú mať všetky štyri cintoríny predĺženú otváraciu dobu a to od 7.00 do 22.00 hodiny,“ povedala pre náš spravodajský portál Michaela Šípošová Rigová, konateľ spoločnosti RIGSTAV spol. s r.o., prevádzkovateľ pohrebísk mesta Trnava.

Najväčšiu návštevnosť očakávajú o čosi skôr

„Tohtoročné dušičky pripadnú na štvrtok a piatok, prvé dni novembra. Najväčšiu návštevnosť cintorínov však očakávame na „pred dušičkový víkend " 27 – 28.10.2018,“ prezradila Šípošová Rigová.

Ako ďalej prevádzkovateľ pohrebísk mesta Trnava informoval, najväčšiu návštevnosť na cintorínoch v minulom roku zaznamenali v sobotu 28.10.2017 a v stredu na Sviatok všetkých svätých 1.11.2017.

Pozrite sa, ako Trnavčania spomínali pred rokom na svojich blízkych v našej priloženej fotogalerii.

OBRAZOM: Trnavčania spomínajú na svojich blízkych
18
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM