Júlia Vargová Kultúra

Dychberúce zážitky na námestí: Trnava si užije najväčšiu audiovizuálnu šou!

Ľudia na Trojičnom námestí počas minuloročného festivalu prestávali dýchať. Tento rok má byť šou ešte lepšia.

Ilustračný obrázok k článku Dychberúce zážitky na námestí: Trnava si užije najväčšiu audiovizuálnu šou!
9
Galéria
Zdroj: Lovely Experience

Festival plný moderných technológií a talentovaných ľudí, Lovely Experience, sa uskutoční aj tento rok, 25. mája. Otvorený priestor námestia obklopený historickými budovami je pre multimediálny festival miesto ako stvorené. Na hlavné námestie v Trnave si ľudia opäť prídu pozrieť jedinečnú šou.

„Nasadenie obrovského množstva technológií a jedinečné vystúpenia, ktoré sú často na hrane ľudských síl, pripravuje už v týchto dňoch tím multimediálneho festivalu Lovely Experience,“ informovala PR manažérka Darina Kukuľová-Kvetanová.

Na programe je hotová symfónia vnemov. Laser, zvuk, osvetlenie, videomapping, špeciálne efekty. To všetko patrí k festivalu, ktorý si za posledné roky získal množstvo fanúšikov. Vystúpia hudobníci, dídžeji, tanečníci aj akrobati. Festival ponúkne celkovo takmer 50 umeleckých vystúpení a audiovizuálnych inštalácií.

Svetelné inštalácie skrášlia verejné priestranstvo a zlatým klincom večera bude audiovizuálna šou. Nebudú chýbať ani akrobati, ktorí minulý rok predviedli tanec na stene mestskej veže. Tento rok sľubujú organizátori ešte mrazivejšie vystúpenie.

„Pôjde vôbec o najväčšiu audiovizuálnu šou, ktorá kedy na Slovensku bola,“ hovorí riaditeľ festivalu Lovely Experience Matúš Izakovič. „Prezradím, že tento zážitok bude potešením pre všetky ľudské zmysly a že niečo skutočne dych vyrážajúce sa bude odohrávať priamo nad hlavami ľudí,“ opisuje.

Celý program sa uskutoční na Trojičnom námestí a v jeho okolí a bude voľne dostupný. Spoplatnené je jedine vystúpenie v trnavskom divadle a silent festival – diskotéka pod holým nebom so špeciálnymi slúchadlami.

Foto: ilustračné

Lovely Experience
9
Galéria
Zdroj: Lovely Experience
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM