Rastislav Búgel Futbal

Futbalová lahôdka: Do Trnavy zavíta Olympique Marseille

Na Trnavu čaká v piatok ďalší futbalový sviatok, keď si fortunaligový klub FC Spartak Trnava zmeria sily s Olympique Marseille. Proti "bílím andelom" sa v prípravnom zápase postaví slávny francúzsky klub, ktorý avizuje, že napriek reprezentačnej prestávke pricestuje aj s viacerými zvučnými menami.

Ilustračný obrázok k článku Futbalová lahôdka: Do Trnavy zavíta Olympique Marseille
Zdroj: TASR

V nominácii, ktorú ohlásila francúzska strana, je aj čerstvá akvizícia z Juventusu Turín obranca Paolo De Ceglie či bývalý stredopoliar Realu Madrid Lassana Diarra. Olympique podľa informácie klubového webu www.spartak.sk pricestuje na Slovensko vo štvrtok večer okolo 19.30. V lietadle bude 19 futbalistov a deväť členov realizačného tímu na čele s trénerom Michelom.

Nebude chýbať autogramiáda

Ako informoval marketingový manažér Spartaka Marián Černý, priestor na rozhovory pre novinárov po prílete do Bratislavy nebudú. Mančaft sa priamo z letiskovej plochy pristaveným autobusom presunie do päťhviezdičkového hotela v hlavnom meste. Požiadavkou Marseille bolo, aby mal každý hráč vlastnú izbu a celý tím býval na jednej chodbe. Fanúšikovia sa s vybranými hráčmi Marseille budú môcť stretnúť na autogramiáde v piatok od 16.30 do 17.30 pred oficiálnym fanshopom Spartaka, ktorý má svoju prevádzku na prekrytej pešej zóne pod severnou tribúnou. Pred podpisovou akciou trnavský klub zorganizuje krátky brífing pre žurnalistov s francúzskymi futbalistami.

Tisíce vstupeniek

Na zápas sa zatiaľ medzi fanúšikmi rozchytalo takmer sedemtisíc vstupeniek. Online predaj pokračuje na stránke https://cityarena.maxiticket.sk, vo štvrtok od 15.00 do 18.00 a v piatok od 14.00 do 20.15 bude prebiehať aj fyzický predaj v pokladniach na Športovej ulici.

„Prosíme fanúšikov, aby si kúpu lístka zabezpečili online na internete a nenechávali príchod na štadión na poslednú chvíľu. Očakávame návštevu do 15-tisíc divákov, ideálne je, ak ľudia budú vstupovať do areálu už hodinu pred zápasom. Predíde sa tak zbytočnej nervozite pri vstupoch,“ požiadal verejnosť o spoluprácu PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Duel povedie ako hlavný arbiter Marek Mastiš, v priamom prenose ho odvysiela Spartak TV, rokovania prebiehajú aj s jednou francúzskom spoločnosťou. Na polčasovú prestávku je pripravená oficiálna rozlúčka s hlásateľskou legendou Spartaka Antonom Halenárom. „Poďakujeme mu za 17 rokov, počas ktorých sa z reproduktorov pravidelne na štadióne prihováral fanúšikom,“ dodal Ondrejka. Stretnutie Spartak Trnava – Olympique Marseille má výkop v piatok 4. septembra o 20.15.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM