Dominika Handzušová Hokej

Gladiátori si uctili bývalých hráčov: Do Siene slávy trnavského hokeja uviedli Jaroslava Bachratého

V rámci Dňa otvorených dverí trnavského hokeja 2014 si trnavský klub uctil aj svojich bývalých hráčov a funkcionárov. Špeciálnej pocty sa dostalo Jaroslavovi Bachratému, ktorý sa stal čerstvým členom Siene slávy.

Ilustračný obrázok k článku Gladiátori si uctili bývalých hráčov: Do Siene slávy trnavského hokeja uviedli Jaroslava Bachratého
Foto: Dominika Handzušová

Trnavskí hokejisti otvorili dvere svojho domovského stánku na deň pre všetkých fanúšikov svojho klubu. Na vedľajšej ploche Zimného štadióna vládla pohoda. Spokojní boli všetci, od tých najmenších až po pánov v úctyhodnom veku.

Česť legendám

Deti si prišli na svoje v súťažiach, v ktorých si mohli preveriť svoje hokejové zručnosti. Pripravená bola prekážková dráha, streľba na bránu či brankára, ale aj samotný hokej, hoc len jeho letná verzia. Fanúšikovia si mohli pozrieť trofej, ktorú muži získali v uplynulej sezóne za bronz. Predstavený bol káder na nadchádzajúcu sezónu a hráči si unavili ruky pri autogramiáde.

Nezabudlo sa ani na o čosi starších. Gladiátori si uctili svojich bývalých hráčov a funkcionárov. Špeciálna pozornosť bola pritom venovaná bývalému hráčovi a dlhoročnému trénerovi. Jaroslav Bachratý bol nominovaný do Siene slávy trnavského hokeja.

Vyhral tréning aj účasť na zápase

Veľký záujem bol o výhernú tombolu, ktorá finišovala dresom Mira Hlinku podpísaným všetkými hráčmi. Jeden z výhercov sa tešil dvakrát, a to zo skutočne zaujímavých cien. Jeho lístok bol totiž vyžrebovaný pri cene účasť na striedačke počas zápasu A-mužstva, ale ďalší aj pri cene účasť na tréningu A-mužstva. Ďalšou zaujímavosťou bola výhra celoročnej permanentky – vyžrebovaný bol lístok bývalého hráča, Dávida Schmidta, ktorý bude hrať za extraligové Piešťany.

Nechýbala už tradičná dražba dresov. Najväčšia bitka sa strhla o dres Martina Barana. Ukoristil ho napokon jeden z jeho malých zverencov. Baran totiž rozdáva cenné rady nielen v kabíne A-mužstva, pôsobí aj ako tréner u žiakov. Na zápasy už budú môcť fanúšikovia prísť nielen v dresoch. Klub totiž po prvý raz predstavil kolekciu oblečenia. Logo Gladiátorov je odteraz na tričkách, mikinách, šiltovkách a čiapkach.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z podujatia.

DOD HK Trnava 2014
20
Galéria
Foto: Dominika Handzušová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM