Lucia Lauková Správy

Gynekológ z trnavskej nemocnice je TOP lekárom: Mamičky ho zavalili gratuláciami

Marek Bučko z trnavskej nemocnice získal ocenenie Top lekár v oblasti Gynekológia a pôrodníctvo pre rok 2023.

Ilustračný obrázok k článku Gynekológ z trnavskej nemocnice je TOP lekárom: Mamičky ho zavalili gratuláciami
Zdroj: Fakultná nemocnica Trnava

Marek Bučko, ktorý roky pôsobí vo Fakultnej nemocnici (FN) v Trnave, sa stal TOP lekárom v oblasti Gynekológia a pôrodníctvo pre rok 2023. Informovala o tom nemocnica na sociálnej sieti.

„MUDr. Marek Bučko je vášnivý a oddaný lekár, ktorý si získal dôveru a úctu pacientov svojou profesionalitou a empatiou.“ Práve za jeho ľudský prístup a odbornosť mu prišlo na sociálnej sieti množstvo poďakovaní od jeho bývalých pacientiek. „Zaslúžene! Gratulujeme zo srdca a ďakujeme za nášho syna,“ reagovala Katka.

Prečítajte si tiež

Bučko pôsobí v trnavskej nemocnici už 13 rokov. „Vyštudoval Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Po ukončení štúdia v roku 2010 prijal pozíciu na Gynekologicko-pôrodníckej klinike vo Fakultnej nemocnici Trnava. Od svojho príchodu na kliniku preukázal MUDr. Bučko vysokú úroveň odbornosti a záväzku voči svojim pacientom,“ priblížila nemocnica.

Venuje sa tiež oblasti rizikových gravidít a starostlivosti o tehotné ženy. Okrem toho je skúsený v operatívnych zákrokoch v oblasti gynekológie.

„V operačných sálach vykonáva širokú škálu výkonov vrátane otvorených gynekologických operácií, laparoskopie a hysteroskopie,“ vymenúva nemocnica.

Ako prezradila nemocnica, Bučko je nielen vášnivý a oddaný lekár, ale aj hrdý manžel a otec. „Je súčasťou veľkej rodiny, ktorá mu prináša radosť a inšpiráciu,“ dodáva FN Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

🥇🔵SME HRDÍ, NÁŠ LEKÁR DOSTAL PACIENTSKÉ OCENENIE TOP LEKÁR🔵🥇 🤩MUDr. Mareka Bučka predovšetkým naše pacientky podporili...

Posted by Fakultná nemocnica Trnava on Wednesday, October 11, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM