Dominika Handzušová Iné športy

Hagarová opäť s dobrým výsledkom: Na zimnom EYOF splnila limit na juniorské majstrovstvá

Krasokorčuliarka Alexandra Hagarová výborne reprezentovala trnavský klub i Slovensko na zimnom európskom olympijskom festivale. V silnej konkurencii obsadila krásne 12. miesto.

Ilustračný obrázok k článku Hagarová opäť s dobrým výsledkom: Na zimnom EYOF splnila limit na juniorské majstrovstvá
Zdroj: YouTube.com

Krasokorčuliarka Alexandra Hagarová opäť ukázala svoj talent. Vo Vorarlbersku sa po prvom dni EYOF s krátkym programom umiestnila na veľmi sľubnom 11. mieste. Po voľnej jazde klesla na konečnú 12. pozíciu.

„S výkonom Alexandry Hagarovej sme veľmi spokojní. Naša predstava bola skončiť do 15. miesta, to napokon vylepšila a skončila 11. Potvrdila tak svoju formu z posledných týždňov. Viaceré jej súperky idú po tomto podujatí na seniorské majstrovstvá Európy, takže konkurencia je naozaj silná,“ cituje hodnotenie trénera Miroslava Bokora stránka Slovenského olympijského výboru.

Tréner zdôraznil ďalší potešujúci fakt: „Alexandra v technickom skóre splnila limit na juniorské majstrovstvá sveta.“

Vo voľnom programe Hagarová dvakrát spadla, napriek tomu si vyslúžila 14. priečku, čo znamenal v celkovom súčte posun na 12. miesto. Ako už spomenul tréner Bokor, Alexandra patrila opäť medzi najmladšie korčuliarky. Svoje 15. narodeniny oslávila priamo v Dorniborne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM