Monika Hanigovská Krimi

Hasiči v Trnavskom kraji v pozore: Zrazené autá, nehody na diaľnici a v priekope

Husté sneženie spôsobilo niekoľko nehôd v Trnavskom kraji. Od rána mali hasiči jedenásť výjazdov k dopravným kolíziám.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči v Trnavskom kraji v pozore: Zrazené autá, nehody na diaľnici a v priekope
Zdroj: TASR

Jedenásť výjazdov absolvovali hasiči v Trnavskom kraji v stredu od rána v súvislosti s hustým snežením. Pri dopravných kolíziách neprišlo k vážnejším zraneniam, tri autá skončili prevrátené v priekope.

Začalo to po siedmej hodine

Podľa vedúceho operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Martina Krajčoviča k nehodám začalo prichádzať krátko po 7. hodine, keď v regióne začalo snežiť a najviac udalostí sa stalo do 10. hodiny.

„Osobné autá v priekope evidujeme pri Veľkom Mederi, pri Trnave v smere na Ružindol i pri Brodskom,“ povedal Krajčovič. Na diaľničnom úseku sa stali dve nehody, pri Zelenči sa zrazili dve osobné autá a pri Červeníku nezvládol jazdu vodič jedného vozidla.

Osobné auto s nákladným sa zrazilo na obchvate Galanty, v Šúrovciach sa zrazili tri osobné autá, v Trakoviciach dve a v Senici rovnako dve osobné vozidlá.

Cestné komunikácie sú zjazdné

Podľa Krajčoviča ide pravdepodobne o neprispôsobenie jazdy stavu vozovky. Technické výjazdy v súvislosti so snežením hasiči do 13. hodiny nemali. Cestné komunikácie sú podľa webovej stránky Správy a údržby ciest Trnavského samosprávneho kraja zjazdné, niekde s vrstvou kašovitého snehu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM