han Krimi

Hazard opitého dôchodcu na ceste do Trnavy: V poslednej chvíli ZAKROČILI policajti!

Policajti neverili vlastným očiam! Staršieho pána, ktorý sa na bicykli vybral na trojprúdovú cestu D1, stopli tesne pred tým, ako by si to namieril na diaľnicu.

Ilustračný obrázok k článku Hazard opitého dôchodcu na ceste do Trnavy: V poslednej chvíli ZAKROČILI policajti!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti v Trnavskom kraji o prípade informovali na Facebooku, keď uviedli: „Kolegovia z mýtnej polície sa nestačili čudovať tomu, čo vidia. V pripájacom pruhu od obce Voderady si veselo šliapal do pedálov 78-ročný cyklista.“

Išiel do Trnavy

„Dôchodca si to poobede namieril priamo na trojprúdovú časť diaľnice D1, v smere do Trnavy. Stačilo by málo a mohla sa stať ďalšia tragédia. Policajti muža ihneď zastavili a z diaľnice ho bezpečne dostali preč,“ priblížili policajti celú situáciu a následne mu v dychu namerali takmer 1 promile alkoholu.

Policajtom odmietol prezradiť, čo ho viedlo k tejto riskantnej skratke, ale aj tak mu udelili blokovú pokutu vo výške 100 eur.

„Upozorňujeme cyklistov a aj všetkých ostatných nemotorových účastníkov premávky, že na diaľnicu majú vstup zakázaný. Bicyklovanie alebo prechádzka po diaľnici by totiž mohla, s vysokou pravdepodobnosťou, skončiť fatálne. Vážte si svoje životy a zbytočne neriskujte,“ uzavreli muži zákona.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM