Lucia Lauková Správy

Hľadáte si prácu v Trnave? Na mestskom úrade je voľné miesto. Aký ponúkajú PLAT?

Trnava ponúka miesto na Odbore komunikácie a vzťahov s verejnosťou. Aké sú požiadavky a mesačný plat?

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si prácu v Trnave? Na mestskom úrade je voľné miesto. Aký ponúkajú PLAT?
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Trnava vyhlásilo výberové konanie na obsadenie pracovného miesta referent/ka referátu komunikácie na Odbore komunikácie a vzťahov s verejnosťou. Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je ihneď, prípadne dohodou.

Miestom výkonu práce je Mestský úrad v Trnave. Pracovný pomer je na dobu určitú 1 rok s možnosťou predĺženia.

„Platové podmienky: min. 1 304,00 € (ďalšie platové dojednania po dohode na výberovom konaní v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností),“ informuje radnica.

Prečítajte si tiež

Pracovná náplň

„Referent/ka na pracovnej pozícii tvorí komunikačné výstupy pre všetky komunikačné nástroje samosprávy – pripravuje tlačové správy, vytvára obsah na webstránku mesta a pre mestské periodikum, tvorí príspevky na sociálne siete, tvorí obsah informačných letákov, príručiek a podobne,“ vymenúva mesto.

Vašou úlohou bude aj koordinácia hlavných externých a interných komunikačných nástrojov samosprávy. Budete tiež udržiavať aktuálnu komunikačnú sieť s celoslovenskými a miestnymi zástupcami médií a komunikuje s nimi, podieľať sa na tvorbe marketingovej a komunikačnej stratégie mesta Trnava, podieľať sa na tvorbe propagačných a informačných materiálov o meste, či dohliadať na dodržiavanie zásad obsahovej aj vizuálnej jednotnosti pri komunikačných výstupoch samosprávy.

Čo musíte spĺňať?

Záujemcovia o miesto musia mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa (odbor žurnalistika, masmediálna komunikácia, marketing). Mesto požaduje aj výborné komunikačné schopnosti, výbornú úroveň štylistiky písaného prejavu a znalosť slovenskej gramatiky. Výhodou je skúsenosť v oblasti marketingu.

Tiež potrebujete ovládať MS Office – Word, Outlook a PowerPoint. Požiadavkou je aj vodičský preukaz skupiny B a bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony

Žiadosť o miesto môžete posielať do 8. septembra. Všetky potrebné informácie nájdete na webe mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM