Krimi

HOROROVÝ nález: V bývalých skladoch objavili MŔTVU ženu!

Polícia pátra po totožnosti neznámej ženy. Jej mŕtve telo objavili v bývalých uhoľných skladoch.

Ilustračný obrázok k článku HOROROVÝ nález: V bývalých skladoch objavili MŔTVU ženu!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti pátrajú po totožnosti staršej ženy, ktorá bola nájdená v pondelok 5. decembra ráno bez známok života. Nález tela ženy oznámil polícii 64-ročný muž.

Mal ju ešte vidieť živú

„Ten ju našiel v areáli bývalých uhoľných skladov na Ulici Nádražnej v meste Leopoldov. Policajtom na mieste povedal, že ešte deň pred tým ju videl o 19.00 h živú a zdravú,“ informuje polícia.

Privolaní záchranári už nedokázali žene bez domova pomôcť.

„Vzhľadom na úmrtie bez svedkov, a nariadenej pitve, preveruje poverený policajt úmrtie ženy ako prečin usmrtenia,“ dodáva polícia.

Prečítajte si tiež

Neznáma žena bola vysoká do 165 centimetrov, mala štíhlu postavu a prešedivené hnedé kučeravé vlasy. Predpokladaný vej je 60 až 65 rokov.

Na sebe mala tenisky čierno-bielo-červenej farby, čierne ponožky, červené rifle, olivový sveter, zelené tričko, čiernu zimnú bunda s kapucňou a oblečenie bolo značne obnosené.

Kto to bol?

„Ak ste ženu poznali, príp. poznáte osoby, s ktorými sa pravidelne kontaktovala a ktoré by nám vedeli pomôcť pri jej stotožnení, každá informácia nám pomôže k rýchlejšej identifikácii. Akékoľvek informácie k totožnosti doposiaľ neznámej ženy, nezistenej totožnosti môžete poslať priamo pátračom na e-mail: patrostt@minv.sk alebo nás kontaktovať na bezplatné číslo 158 alebo nám napísať do messengeru fb sr – trnavský kraj,“ vyzvala polícia.

Fotografie objaveného tela ženy, po ktorej totožnosti pátrajú, nájdete na facebookovej stránke polície.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM