Lucia Lauková Kultúra

Horúca novinka od speváčky Simy a Ega: Pri písaní ju inšpiroval vlastný život

Nová pieseň od speváčky Simy a rapera Ega vás poriadne nabudí. To si musíte vypočuť.

Zdroj: YouTube.com

Trnavská rodáčka Sima predstavila ďalšiu novinku z jej albumu Bombím. Skladba s názvom Kde je limit, na ktorej spolupracovala s raperom Egom, je jedenástou piesňou na novom albume.

Fanúšikom sa mladá autorka na sociálnej sieti vyznala, že pieseň vznikala v časoch ešte pred jej úspešnou kariérou speváčky.

„Táto skladba je inšpirovaná obdobím, kedy som začínala tvoriť vlastné skladby a zároveň som pracovala v kancelárii špedičnej firmy,“ napísala k novej piesni Sima.

Videoklip ku skladbe Kde je limit bol vydaný 9. februára. Novinka má po pár dňoch vyše 202-tisíc zhliadnutí.

„Je inšpirovaná chtíčom, odhodlanosťou a vytrvalosťou, ktoré sú dôležité pre každého človeka, ktorý má sen,“ dodala speváčka.

Rodená Trnavčanka odštartovala spevácku kariéru v roku 2012. Ako mladé dievča (16) sa prihlásila do súťaže Hlas Česko Slovenska. Po skončení súťaže vydala svoj debutový singel s názvom Over You.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

View this post on Instagram

Myslím, že už je čas dať von další klip 😝

A post shared by SIMA (@simonahegerova) on

View this post on Instagram

Asi každý umelec prechádza fázou, kedy si musí nechať uležať a spracovať všetky emócie, ktoré sa mu vrátia, impulzy ktoré dostáva... odvtedy, čo som vydala svoju prvú skladbu On je len kamarát ubehlo už vyše 5 rokov a od toho momentu som sa nezastavila. Bola som v hudbe 24/7... cítim, že prišiel čas na to trochu poľaviť, nechať v sebe dozrieť to extrémne množstvo zážitkov, hudby, koncertov, tisícok tvárí, emocii, pocitov a energií aby mohlo prísť niečo nové, niečo iné a hlavne aby som mohla robiť hudbu s nadhľadom, nechcem sa unáhliť, nechcem sa začať naháňať či pretekať... nebudem vás tu možno toľko spamovať, nebudem možno toľko aktívna, ale stále sa budeme vidieť na koncertoch ❤️ a rôznych podujatiach... aj keď viem, že väčšina z vás by chcela, aby som vydala další v poradí štvrtý album tento rok, povedala som si, že si dám od vydávania albumov pauzu. Verím tomu, že to s porozumením chápete 🙏🏼 chcem sa vám všetkým, ktorých tu mám poďakovať už len za to, že ste si niekedy čoilen raz vypočuli nejakú moju skladbu 🙏🏼 pretože to bol vždy dôvod prečo som to robila a prečo to aj v budúcnosti robiť budem 💫 a nemusíte sa báť... ja nekončím a ani nikam neodchádzam 🙂

A post shared by SIMA (@simonahegerova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM