Júlia Vargová Rôzne Správy

Horúčavy lákajú k vode: Vieme kedy otvoria vynovený Kamenáč

Kúpalisko Castiglione na Družbe je otvorené už od začiatku júna. V Kamennom mlyne sa budeme môcť schladiť už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Horúčavy lákajú k vode: Vieme kedy otvoria vynovený Kamenáč
8
Galéria
Foto: Dominika Handzušová

Kúpalisko v Kamennom mlyne bude otvorené od soboty 22. júna. Informovalo o tom mesto na svojom webe. Ako ďalej uvádza radnica, na návštevníkov čaká niekoľko noviniek.

„Horúce počasie láka k vode. Od začiatku mesiaca je otvorené kúpalisko Castiglione na Družbe, už o pár dní sa bude dať osviežiť aj na prírodnom kúpalisku v Kamennom mlyne. Otvára sa v sobotu 22. júna 2019 o 10:00,“ informuje mesto. Kúpalisko láka na obnovený povrch bazéna a ďalšie novinky, ktoré majú byť pre návštevníkov prekvapením.

Trnavčanov privítajú aj tri nové detské šmykľavky do plytkej vody.

„Prípravy na novú sezónu v Kamenáči momentálne finišujú. Po vlaňajšku boli potrebné viaceré úpravy, kvôli havárii sa musela vymeniť celá elektrifikácia, a až po jej sfunkčnení bolo možné vyskúšať čerpadlá v studniach,“ ozrejmuje radnica.

Ako ďalej uvádza mesto na svojej stránke, podľa slov Víta Malovca, prevádzkara kúpaliska, mali byť práce ukončené prvý májový deň tohto roku. Kvôli nepriazni počasia však bolo všetko hotové až ten posledný. Napriek tomu bude kúpalisko otvorené len o týždeň neskôr, než bolo pôvodne plánované, 15. júna.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM