Futbal

Hráči Spartaka prijali výzvu: TOTO musia zvládnuť so zakrytými očami!

Futbalisti Spartaka Trnava prijali zaujímavú výzvu a pokúsia sa prispieť k vytvoreniu rekordu. Čo musia zvládnuť so zakrytými očami?

Ilustračný obrázok k článku Hráči Spartaka prijali výzvu: TOTO musia zvládnuť so zakrytými očami!
Zdroj: TASR

Futbalisti Spartaka podporia verejnú zbierku Biela pastelka, ktorú každoročne organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska (ÚNSS). Hlavnými zbierkovými dňami budú 23. a 24. september.

Ambasádorom Bielej pastelky 2016 sa stal Matej Tóth, olympijský víťaz v chôdzi na 50 km v Riu de Janeiro. V piatok 23. septembra sa verejnosť v uliciach takmer 300 miest a obcí celého Slovenska bude môcť stretnúť s približne 3500 dobrovoľníkmi, ktorí budú darcom ponúkať biele spinky ako symbolické poďakovanie za ľubovoľný príspevok.

Vyvrcholením sprievodných akcií bude pokus o vytvorenie rekordu v zapojení sa čo najväčšieho počtu ľudí do chôdze s bielou palicou a následný zápis do Slovenskej knihy rekordov. „Trať dlhú 15 m v piatok 23. septembra od 14.15 h absolvuje aj tím futbalistov FC Spartak Trnava, a to v priestoroch nákupného centra City Arena. Hráči takto podporia charitatívnu akciu Biela pastelka a pokúsia sa prispieť k vytvoreniu rekordu. Vodiacu líniu dlhú 15 metrov musia prejsť so zakrytými očami na oslavu 15. výročia zbierky,“ informoval v tlačovej správe FC Spartak Trnava.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM