Krimi

Hrozivá zrážka pri Trnave: Autá skončili rozbité na šrot, FOTO z miesta

Pri Trnave došlo k zrážke troch áut. V úseku sa tvorili niekoľkokilometrové kolóny.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá zrážka pri Trnave: Autá skončili rozbité na šrot, FOTO z miesta
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajné hliadky boli vo štvrtok 14. januára podvečer privolané k dopravnej nehode pri obci Bučany, kde sa zrazili tri osobné autá. Podľa trnavskej polície išlo pravdepodobne o nepozornosť jedného z vodičov.

„Dopravní policajti šetrením zistili, že pravdepodobnou príčinou nehody bola nepozornosť zo strany vodiča Škody Octavia. Ten počas jazdy smerom do Trnavy pravdepodobne nesledoval situáciu na ceste,“ domnieva sa polícia.

Vodič podľa polície nestihol zareagovať a narazil do pred ním idúceho auta Renault Clio, ktoré chcelo tesne pred nárazom odbočiť na vedľajšiu cestu. „Po zrážke ho odhodilo do protismeru, kde sa čelne zrazilo s protiidúcim autom VW Golf,“ opisuje udalosti polícia.

Policajti podrobili všetkých vodičov dychovým skúškam. „Prítomnosť alkoholu sa však nepotvrdila,“ uvádza KR PZ v Trnave.

Hrozivo vyzerajúca nehoda si vyžiadala 1 zranenú osobu. Po prvotnom ošetrení ju previezli s viacerými zraneniami do trnavskej nemocnice.

Kvôli dokumentovaniu nehody bol hlavný ťah na Trnavu neprejazdný a tvorili sa tu niekoľkokilometrové kolóny. Úsek bol opäť prejazdný po necelej hodine.

„Stále platí, že sa na jazdu treba plne sústrediť. O to viac, ak je vonku tma a zlé počasie. Stačí sekunda a do cieľa svojej cesty už nemusíte prísť,“ pripomína polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Hrozivá zrážka pri Trnave: Autá skončili rozbité na šrot, FOTO z miesta
4
Galéria

HROZIVO VYZERAJÚCA NEHODA PRI BUČANOCH PO ZRÁŽKE ZOSTALI NEPOJAZDNÉ TRI AUTÁ Policajné hliadky boli včera podvečer...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, January 15, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM