Lucia Lauková Krimi

Hrozivá zrážka so zverou: Laň PRELETELA cez čelné sklo až na zadné sedadlá auta

Náraz bol taký silný, že laň preletela cez čelné sklo a skončila až na zadných sedadlách auta.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá zrážka so zverou: Laň PRELETELA cez čelné sklo až na zadné sedadlá auta
4
Galéria

Senickí dopravní policajti boli v pondelok ráno privolaní k nehode staršej dodávky a divej zvery, pri ktorej sa zranili 2 osoby. Vo vozidle VW Transporter sa okrem 40-ročného vodiča viezli aj 61-ročný muž a 3 ženy vo veku od 17 do 33 rokov.

„Na ceste medzi obcami Kopčany a Kúty, im mala počas jazdy z pravej strany náhle vbehnúť do cesty statná laň. Vodič už nestihol zareagovať a zviera zrazil. Náraz bol taký silný, že im laň preletela cez čelné sklo a skončila až na zadných sedadlách auta,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Pri nehode sa zranili dvaja muži, ktorí sedeli na predných sedadlách a do nemocnice ich previezli privolaní záchranári. Uhynuté zviera si prevzalo príslušné poľovnícke združenie.

„Policajti dychovou skúškou alkohol u vodiča nepotvrdili. Vec riešime ako nehodu nezavinenú vodičom,“ dodáva trnavská krajská polícia.

Polícia pripomína, že jesenné obdobie je spojené so zvýšeným výskytom divej zvery. „Najčastejšie ich môžete stretnúť v ranných, alebo naopak večerných hodinách. Rizikovými oblasťami sú cesty vedúce cez les, medzi poľami alebo pri vodných tokoch,“ vymenúva polícia.

„Zvýšte preto pozornosť, plne sa venujte šoférovaniu a sledujte situáciu nielen na ceste, ale aj v jej blízkosti. Ak na ceste pred sebou zbadáte nejaké zviera, neblikajte na neho, môže sa zostať v šoku a z miesta sa ani nepohne,“ radí polícia.

Upozornenie! Zábery v galérii nie sú vhodné pre citlivé povahy!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Hrozivá zrážka so zverou
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM