Aktualizované BTW Krimi Správy

Hrôzostrašne vyzerajúca dopravná nehoda na Študentskej, FOTO

V nedeľu večer pre siedmou stačila sekunda nepozornosti, aby na križovatke ulíc Študentská a Petra Pazmáňa pri kvetinárstve došlo k vážnej nehode.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašne vyzerajúca dopravná nehoda na Študentskej, FOTO
8
Galéria

Hlásenie o nehode dostali trnavskí hasiči v nedeľu o 18:40, doraziť na miesto sa im podarilo už po dvoch minútach, prezradil pre Dnes24 veliteľ zásahu Juraj Tomovič.

Ako to dopadlo

„Došlo k nehode dvoch motorých vozidiel, kedy následkom zrážky vyletelo jedno z nich, Fabia, na chodník. Tam zrazilo 37-ročnú cyklistku so 7-ročným dieťaťom. Našťastie utrpeli len ľahké zranenia. V Golfe sa nachádzala matka s dvoma deťmi. Rovnako utrpeli len ľahšie zranenia. Fabiu šoféroval starší pán, ktorý tiež vyviazol s ľahkým zranením. Odvezený bol vlastne preto, že má ísť na operáciu chrbta a berie lieky na srdce,“ povedal Tomovič.

Nehoda mala až šiestich účastníkov. Kým veliteľ hasičov napočítal až šiestich zranených, polícia na sociálnej sieti uviedla, že zranení boli traja dospelí a jedno dieťa. „Polícia alkohol u zúčastnených osôb nezistila,“ konštatovali policajti.

Ako sa to stalo

Neoficiálny zdroj nám opísal priebeh nehody. Vodička Volkswagenu Golf vošla z vedľajšej cesty od súbežného pruhu na Študentskej na hlavnú cestu. Nevšimla si, že smerom od Bottovej išla po Hlavnej ceste Śkoda Fabia. Došlo k nárazu, ktorý vyhodil Fabiu na chodník pred papiernictvom a krčmou. Tadiaľ nanešťastie išli dve cyklistky.

Vodičke Golfu hneď po zrážke bolo jasné, že nehodu spôsobila práve ona. Zostala pravdepodobne v šoku a hneď vyjadrila ľútosť nad tým, čo sa stalo.

Polícia kvôli nehode úsek cesty uzavrela, do centra mesta sa cez Študentskú bolo možné dostať až po 19:45 hod. „Presné príčiny a okolnosti na mieste zisťujeme,“ informovali policajti.

Policajná verzia

Podrobnejšie informácie poskytla v pondelok predpoludním policajná hovorkyňa Mária Linkešová.„Nehoda stála 32-ročnú ženu vodičský preukaz. Vychádzala z Ulice J. Sambucusa na Študentskú. Pri odbočovaní prehliadla prichádzajúce auto Škoda Fabia a došlo ich k zrážke. Po náraze vynieslo vodiča na Škode mimo cestu, na chodník. Auto zachytilo dve cyklistky,“ priblížila.

„Účastníkmi nehody bolo šesť osôb, z toho dve deti vo veku dvoch rokov a jedna osemročná cyklistka. Obaja vodiči na osobných autách, a dve cyklistky – matka s dievčatkom, boli prevezené so zraneniami do trnavskej nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli všetci zranenia s dobou liečby do 6 týždňov,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM