Správy

Hygienici a policajti vyrazili do terénu: Kontrolovali dodržiavanie opatrení

Kvôli zhoršujúcej sa epidemiologickej situácii vykonávajú regionálni hygienici mimoriadne kontroly. Na pomoc si prizvali aj políciu.

Ilustračný obrázok k článku Hygienici a policajti vyrazili do terénu: Kontrolovali dodržiavanie opatrení
2
Galéria

Policajti OO PZ Vrbové boli v utorok 5. októbra na žiadosť pracovníčok Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) vykonať kontrolu niektorých prevádzok v meste Vrbové.

Počas asistencie spoločne navštívili päť prevádzok. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

Aké nedostatky zistili?

„V dvoch z nich zistili pracovníčky drobné nedostatky a tie bude riešiť úrad v následnom správnom konaní. V rámci režimu OTP nebol v prevádzkach poverený personál, ktorý by aktívne kontroloval hostí resp. návštevníkov pri vstupe do prevádzky, v zmysle platných opatrení,“ uvádza polícia.

Kontroly pandemických opatrení vykonáva polícia aj v iných okresoch kraja, podľa požiadaviek príslušného regionálneho úradu verejného zdravotníctva.

Prečítajte si tiež

Rúško a respirátor

„Pripomíname aj my, že pri vstupe na pracoviská dokladov a evidencií je potrebné, aby si občania prekryli horné dýchacie cesty rúškom resp. respirátorom podľa aktuálnej epidemickej situácii v danom okrese. V červených (Senica) a bordových okresoch (Skalica) sú obyvatelia povinní v niektorých prípadoch použiť rúško príp. šál aj v exteriéri,“ upozorňuje trnavská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuálne témy

Kontrola dodržiavania opatrení v meste Vrbové
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM