Dominika Handzušová Hokej

Ideálne schladenie na zimáku: Chlapci ale pohodičku nemajú!

V týchto dňoch prebieha na zimnom štadióne v Trnave špecializovaný hokejový tábor. Pre každého zvedavca je priestor pri ľade v horúčave ideálnym úkrytom. Účastníci tábora ale nemajú čas užívať si chladu.

Ilustračný obrázok k článku Ideálne schladenie na zimáku: Chlapci ale pohodičku nemajú!
Foto: Dominika Handzušová

Zato tréningov si užívajú dosýta. Každá zo skupín sa dostane na ľad dvakrát za deň, čakajú ju tiež dva tréningy „na suchu“. Brankári majú individuálne tréningy, útočníci a obrancovia absolvujú tréning zameraný na zdokonalenie správnej techniky korčuľovania. Nechýba tréning techniky vedenia puku a zakončenia strelou na bránku alebo blafákom.

Samozrejmosťou je už v dnešnej dobe na hokejovom tábore power skating. Poväčšine prebieha pod vedením skúsenej krasokorčuliarky. Ani v medzinárodnom tíme trénerov zúčastnených na tomto hokejovom tábore krasokorčuliarka nechýba.

Medzinárodný letný hokejový tábor prebieha v Trnave počas dvoch týždňov od 14. júla. Od 21. už tréningy na ľade postupne ustupujú aj jednotlivým zložkám trnavského hokejového klubu. Informácie o začiatku ich prípravy na ľade vám prinesieme v najbližších dňoch.

Šmátrala IIHC
6
Galéria
Foto: Dominika Handzušová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM