Dominika Handzušová Hokej

Jasná výhra Trnavy: Považanov v tréningovom tempe deklasovala vysokým rozdielom

Šnúru piatich domácich zápasov začali hokejisti Trnavy proti Považskej Bystrici. Tá pôsobila v dueli skutočne bezzubo a odišla domov s nádielkou ôsmich gólov.

Ilustračný obrázok k článku Jasná výhra Trnavy: Považanov v tréningovom tempe deklasovala vysokým rozdielom
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Už po druhý raz v rade doma Trnava nastrieľala súperovi osem gólov. Tentokrát to ale bol súper úplne iného rangu, ktorý na gólovú nádielku odpoveď len ťažko hľadal.

Hanebný deficit

Považská Bystrica len pred niekoľkými dňami začala na vlastnom štadióne s mrazením ľadu. Preto niet divu, že je vo forme v akej je. Napriek niekoľkým zápasom odohratým na ľade súperov tím stále nie je zohratý a len sa hľadá. Prvá tretina bola preto jasnou záležitosťou domácich. Vyhrali ju síce „len“ 3:0, strelecky to ale bolo 21:5 a na ľade bolo poznať, kto je v zápase pánom.

Gladiátori mali duel pevne v rukách

V druhej tretine Trnava zľavila z tempa a nechala priestor aj Panterom. Zachytal si tak aj Hála. Naďalej najnebezpečnejšími hráčmi hostí boli Koleda, Zlocha a Trenčan. Do tretieho dejstva naskočil v domácej bráne Petrovič, ktorý sa nerozchytaný nevyhol chybe, ktorú potrestal Havlíček. Nemusel si z toho ale robiť ťažkú hlavu, pretože jeho spoluhráči sa bohato prestriedali pri prekonávaní Kuteja.

HK Gladiators Trnava – HK'95 Považská Bystrica 8:1 (3:0, 1:0, 4:1)

Góly: 2. Achs (Brandis), 9. Hegyi (Barinka), 17. Barinka (Čunderlík, Macháč), 29. Hegyi, 44. Schmidt (Hluch), 50. Hrbáčik (Hegyi), 51. Hluch (Hrbáčik, Hronec), 58. Burzala (Brandis, Achs) – 53. Havlíček.

Strely na bránu: 47:26 (21:5, 11:12, 15:9).
Vylúčenia: 1:2. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Adamec – Návratek, Synek.

Trnava: Hála (41. I. Petrovič) – Reho, P. Poláček, Jak. Macháč, Marek Hronec, Závodský, Burzala, Šišmič – Brandis, M. Baran, Achs – D. Hegyi, M. Čunderlík, P. Barinka – Hluch, D. Schmidt, Tahotný – D. Rosa, Marcel Tvrdoň, Kamenický – Hrbáčik.

P. Bystrica: Kutej – Palovič, B. Ružička, Fillo, Pacalaj, M. Mikuš, Tarabík, Majštiník – P. Ligas, Kudlej, Koleda – Zlocha ml., Havlíček, Trenčan – Kovačič, Rufati, Kubín – Švantner.

HL: Trnava - Považská Bystrica
13
Galéria
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM