Tlačové správy

Jedinečnosť projektu spoločnosti Platon Finance u nás nemá obdoby

Aj v našich zemepisných šírkach sa z času načas objaví projekt, ktorého ambície nekončia len v rámci Slovenska, alebo Česka. Takým je aj projekt spoločnosti Platon Finance, ktorá vyvinula vlastnú kryptomenu pod názvom Platoncoin.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečnosť projektu spoločnosti Platon Finance u nás nemá obdoby
Zdroj: Platon Finance

Mladý a energický tím, ktorý dopĺňajú skúsení odborníci zo zahraničia, je zárukou toho, že táto kryptomena neskončí podobne ako mnoho iných. Podľa informácií priamo z prostredia spoločnosti ktoré sa nám podarilo získať, Platon Finance pracuje na medzinárodnom projekte, ktorý už v súčasnosti oslovil ľudí z viacerých krajín.

Okrem vlastnej kryptomeny Platoncoin, vyvinuli tiež vlastnú elektronickú peňaženku Platon Wallet a spustili tiež Platon Club, pomocou ktorého vzdelávajú v oblasti kryptomien a obchodovania aj ľudí, ktorí s týmto spôsobom zhodnocovania svojich financií doposiaľ skúsenosti nemajú. „Veríme, že kryptomeny a technológie, ktoré vďaka ním vznikli a vzniknú znamenajú príchod revolúcie v oblasti fintech. Našim cieľom je využiť tieto technológie a zhodnotiť ich potenciál v prospech všetkých členov komunity Platon Clubu. Nakoľko myšlienka celého projektu pochádza práve zo Slovenska rozhodli sme sa, že pred spustením medzinárodných kampaní dáme príležitosť stať sa členmi Clubu Slovákom a Čechom“ vyjadril sa zakladateľ spoločnosti Daniel Tanner .

Aktuálne v Platon Finance pracujú okrem iného na vlastných platobných kartách a tiež na vlastnej kryptoburze na ktorej bude možné obchodovať aj iné kryptomeny. Za zmienku tiež stojí spolupráca so spoločnosťou Symantec (video) s ktorou budú zabezpečovať všetky technológie. Jedná sa o medzinárodného lídra v oblasti ochrany kyber priestoru. Táto spolupráca bude zárukou pre každého, kto sa doteraz bál investovať svoje financie do kryptomien kvôli obavám z ich ochrany.

Platon Finance so svojou kryptomenou Platoncoin predstavujú revolúciu vo finančnom a technologickom sektore, ktorej súčasťou sa môžete stať aj vy! Nepremeškajte svoju príležitosť. Stačí sa zaregistrovať do Platon Clubu (TU).

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Platon Finance
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM