Lucia Lauková Správy

KAM na dovolenku? Z Piešťan sa bude lietať do egyptskej Hurghady CELOROČNE

Piešťanské letisko tento rok poteší dovolenkárov viacerými novinkami. Tešiť sa môžu aj na viac letov do Turecka i Egypta.

Ilustračný obrázok k článku KAM na dovolenku? Z Piešťan sa bude lietať do egyptskej Hurghady CELOROČNE
4
Galéria
Zdroj: unsplash.com , TASR/Martin Palkovič / CC0 1.0

Plánujete letnú dovolenku? Do obľúbených destinácií Slovákov sa bude tento rok lietať aj z Piešťan. Letisko pripravuje aj viaceré novinky.

„Z piešťanského letiska sa bude lietať do obdobných dovolenkových destinácií ako v roku 2023. Novinkou je rozšírenie charterových letov do egyptskej Hurghady celoročne, a zároveň zvýšenie počtu letov do Antalye v Turecku,“ prezradila Natália Petkáčová z Odboru komunikácie Trnavského samosprávneho kraja (TTSK).

Prečítajte si tiež

Viac letov

Po novom sa do tureckého letoviska bude z piešťanského letiska lietať štyri až päťkrát týždenne. „V závislosti od bezpečnostnej situácie na Blízkom východe čakáme na obnovenie pravidelného leteckého spojenia Piešťan a Tel Avivu,“ dodala Petkáčová.

Prvý let do Hurghady je naplánovaný na 27. apríla 2024. Do Turecka odletia prví dovolenkári 17. mája 2024.

Nové parkovisko

Ďalšou novinkou je plánované vybudovanie integrovaného parkoviska s kapacitou 196 vozidiel s navigačným parkovacím systémom a kamerovým systémom. Vodičov bude informovať o dostupnosti voľných parkovacích miest.

Ako uviedla Petkáčová z TTSK, parkovisko bude slúžiť klientom letiska, a tiež návštevníkom Piešťan ako záchytné parkovisko.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM