Monika Hanigovská Rôzne

Kam si skočiť počas víkendu? Pozrite si akcie v Trnave a okolí

Ani sme sa nenazdali a už tu máme opäť víkend. Aj počas neho si môžete vyraziť aj na rôzne akcie v Trnave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť počas víkendu? Pozrite si akcie v Trnave a okolí
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Návrat – Country Bál

21. apríl, od 20.30 do 03.00 hod., CITY CLUB Trnava, Šrobárová, Trnava

Milujete country? Tak potom si prídete na svoje. V Trnave sa uskutoční podujatie s názvom Návrat – Country Bál. Do tanca zahrá skupina NÁVRAT (Y).

Deň Zeme

21. apríl, od 10.00 hod., štart pred Kauflandom

Počas soboty môžete urobiť niečo pre svoje okolie, samotnú prírodu, či jednoducho „pre dobrý pocit“. V Trnave sa uskutoční Deň Zeme. Dobrovoľníci budú čistiť okolie vodárenskej veže a vyčistia aj zelený pás za tamojším obchodným domom.

Volejbalová extraliga

21. – 22. apríl, od 18.00 hod., Mestská športová hala Trnava

V Trnave si budete môcť skočiť aj na volejbalovú extraligu žien. Tá sa uskutoční počas soboty aj nedele. Hit UCM Trnava privíta vždy o 18.00 hod.vo­lejbalistky VK TAMI Bratislava.

Divadlo Na Hrane: Do vlastných rúk

21. apríl, od 19. 00 hod., Kultúrne centrum Malý Berlín, Štefániková, Trna­va

Svoju piatu divadelnú sezónu otvorilo Divadlo Na Hrane svojou prvou celovečernou hrou Do vlastných rúk. Divadlo zostáva verné svojim humoristickým dialógom a v hre pojednáva o tom, čo všetko sa môže stať dvom členom domácnosti, keď im „to“ dôjde. Dej sa odohráva v domácnosti, ktorá zažíva bežné situácie, s akými sa stretol už asi každý – návšteva podomového predajcu, doručenie balíka, či stvorenie sveta.

Oldies Párty 80's

21. apríl, od 20.30, AMFIK CAFE, Halenárska, Trnava

V Trnave si môžete zaspomínať aj na staré známe hudobné hity. Na aprílovej oldies párty 80's zahrá DJ Rehy.

Na koho to slovo padne

22. apríl, od 19.00 do 21.00 hod., Kino HVIEZDA Trnava, Paulínska, Trnava

Doprajte si divadelnú zábavu v podobe predstavenia s názvom Na koho to slovo padne. Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga, Róbert Jakab a Vladimír Kobielsky sa predstavia v grotesknom príbehu piatich indivíduí uzavretých v jednej miestnosti v spoločnosti jedného revolvera. Kto ho má, ten má moc. Avšak každý má o nej svoju vlastnú predstavu.

Vítanie jari v Smoleniciach poteší aj deti

22. apríl, od 13.00 hod., v Smoleniciach, na trávnatej ploche pri kostole

Občianske združenie Naše Smolenice v spolupráci s obcou Smolenice pozývajú na kultúrno-spoločenské podujatie s názvom Vítanie jari. Tešiť sa môžete na zdobenie kraslíc, pripravená bude aj práca s drevom, hrnčiarske umenie, pletenie korbáčov, výroba fujár, tvorivé dielne a podľa slov organizátorov tešiť sa môžete aj na ďalšie mnohé lákavé aktivity. Pripravené bude aj občerstvenie.

Kráľovstvo ako z iného sveta

Jaskyňa Driny pri Smoleniciach

Od prvého apríla je turistom opäť sprístupnená obľúbená jaskyňa Driny. Vo svojich útrobách už stihla privítať prvých zvedavcov. Zlákať môže aj vás. Jaskyňa vábi na sústavu užších puklinových chodieb, čarokrásnu kvapľovú výzdobou, sintrové záclony so zúbkovitým lemovaním, stalagmity a stalaktity, sintrové jazierka aj vodopády. Počas apríla je otvorená cez víkendu vždy od 10:00, 11:30, 13:00, 14:30 hod. Ako to v nej vyzerá si môžete prečítať TU.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM