Krimi

Kolízia auta s cyklistkou v Trnave: Polícia hľadá svedkov nehody

Trnavská polícia sa opäť obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Pátra po prípadných svedkoch kolízie medzi autom a cyklistkou.

Ilustračný obrázok k článku Kolízia auta s cyklistkou v Trnave: Polícia hľadá svedkov nehody
3
Galéria

Trnavskí policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala priamo v meste Trnava.

Narazil do cyklistky

„Minulý pondelok (8.8.2022) mal ísť 23-ročný vodič na aute Renault Thalia po Zelenečskej ulici smerom na ulicu Hospodárska. Pri jazde sa pravdepodobne dostatočne nevenoval šoférovaniu a prednou časťou narazil do 47-ročnej cyklistky, ktorá práve prechádzala cez priechod pre cyklistov,“ informujme polícia.

Prečítajte si tiež

Utrpela zranenia

Pri náraze a páde na zem si cyklistka poranila hlavu, rebrá a pravý členok a do nemocnice ju museli previezť privolaní záchranári.

Polícia vyzýva, ak ste boli svedkom tejto nehody, prípadne ju máte natočenú na videu: „kontaktujte nás na bezplatnom telefónnom čísle 158, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave, na Starohájskej ulici, alebo v prípade dopravnej nehody v Piešťanoch na tunajší dopravný inšpektorát. Môžete nám aj napísať, a to súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

PO NÁRAZE SKONČILA CYKLISTKA NA ZEMI 🕵‍♂️ POLÍCIA HĽADÁ SVEDKOV NEHODY Trnavskí policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, August 15, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM